FOTO Neymar je terčom vtipov už aj doma v Brazílii: Istý bar tu ponúka alkohol zadarmo za každý jeho simulovaný pád!

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 10:46 • 2 min
FOTO Neymar je terčom vtipov už aj doma v Brazílii: Istý bar tu ponúka alkohol zadarmo za každý jeho simulovaný pád!

Neymarové afektovanie je na smiech celému svetu, no istá skupina futbalových fanúšikov sa mu teraz poteší.

slovakia

left justify in out

Majstrovstvá sveta vo futbale sú v plnom prúde, no taký Neymar stihol znechutiť mnohých fanúšikov už po dvoch odohraných zápasoch. Je totiž známy svojimi afektovanými pádmi, kvôli ktorým sa z neho smejú už aj krajania.  Je síce pravda, že Neymar je faulovaný relatívne často, no aj z minimálneho „ťukanca“ dokáže urobiť poriadne divadielko.

 

Istý brazílsky bar, ktorý pravidelne premieta zápasy z majstrovstiev, sa pri príležitosti dnešného brazílskeho duelu so Srbskom rozhodol prilákať hostí špeciálnym marketingovým ťahom. Za každý Neymarov pád dostanú všetci návštevníci pohárik na účet podniku. Svoje miesto si, samozrejme, futbaloví nadšenci musia rezervovať vopred.

 

Tu sa však ponúka otázka, či tento nápad nebude pre bar tak trochu kontraproduktívny. Ak totiž zhodnotíme Neymarove doterajšie pôsobenie na majstrovstvách, je dosť možné, že všetci fanúšikovia budú poriadne pod parou už cez polčas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies