Skupina Para predstavuje novú skladbu Pre tých čo ostali

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 16:30 • 2 min
Skupina Para predstavuje novú skladbu Pre tých čo ostali

BRATISLAVA - Skupina Para sa opäť spojila s Janou Kirschner i svojím zakladajúcim členom Matejom Starkovom a spoločne zložili novú skladbu s názvom "Pre tých čo ostali".

slovakia

left justify in out

Skupina Para sa opäť spojila s Janou Kirschner i svojím zakladajúcim členom Matejom Starkovom a spoločne zložili novú skladbu. Nesie názov Pre tých čo ostali a je venovaná všetkým, ktorí to aj napriek nepriazni osudu v živote nevzdali. TASR o tom informoval PR manažér Marek Kučera. Je to v poradí už tretia spolupráca autorského trojlístka Matúš Vallo, Jana Kirschner a Matej Starkov. Po úspešných skladbách To okolo nás a Na ceste prichádzajú s ďalšou silnou pesničkou.

"Skladbu Pre tých čo ostali som zložil opäť na chalupe spolu s Matejom Starkovom. V určitej fáze vstúpila producentsky do procesu vzniku skladby Jana Kirschner, ktorá bude veľmi silným koproducentom aj nášho nového albumu. Všetky skladby, ktoré nahrávame, vrátane už zverejnených singlov To okolo nás a Na ceste, produkujeme spoločne, z čoho sa veľmi teším," priblížil vznik nových piesní Vallo. Režisérom videoklipu je Elégia Štrbová, ktorá s Parou spolupracovala už v minulosti na kampaňovom videu k paragrafikám. Vizuál k piesni Pre tých čo ostali je jej hraným videoklipovým debutom.

"Je to môj prvý hraný videoklip. Keďže som z divadelného prostredia, tak som na prácu s hercami zvyknutá, ale teraz to bola väčšia zodpovednosť. Mala som na starosti nielen réžiu, ale aj kompletnú produkciu. Nakrúcali sme dva dni na viacerých lokáciách - v byte, autobuse i vo vlaku na trati Bratislava - Dunajská Streda," uviedla režisérka. Vo videoklipe účinkuje osem hercov vrátane Henriety Mičkovicovej, Mila Kráľa a frontmana Pary Laskyho, ktorý sa objaví až v jeho závere. Nový album, ktorého súčasťou bude nielen aktuálny singel, ale aj skladba To okolo nás, plánuje kapela vydať na jar budúceho roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
TASR / Marek Nemček Foto: Rádio Expres, Archív Para
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies