FOTO: Mladík sa v noci často dusil, tak si nad posteľ nainštaloval kameru: Toto zistil!

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 13:45 • 2 min
FOTO: Mladík sa v noci často dusil, tak si nad posteľ nainštaloval kameru: Toto zistil!

Nepokojný spánok a večná únava prinútili mladého Brita k ráznemu kroku. Natočil si priebeh celej noci na kameru a odhalil svoj problém!

slovakia

left justify in out

Mladý Angličan začal mať od istého času vážne problémy so spánkom. Budil sa na zvláštne „nočné mory“, v ktorých sa dusil, vstával unavený a kvôli tomu nebol schopný v priebehu dňa normálne fungovať. Zvláštne však bolo, že dusenie mu v snoch pripadalo neuveriteľne realistické, no vždy, keď sa prebral, všetko v izbe bolo v poriadku. Už sa zrejme začínal báť, že ho chodia „strašiť“ nejaké nadprirodzené sily, a tak si ako poslednú nádej do spálne neinštaloval kameru.

 

img

 

Keď si následne prehrával videá, svoj problém s dýchaním rýchlo odhalil. Jeho mačka počas noci zrejme cítila neutíchajúcu túžbu po blízkosti a maznaní sa so svojím majiteľom, a tak mu v spánku objímala krk, túlila sa mu k tvári a často na nej dokonca ležala. Akonáhle sa muž začal dusiť, vyľakalo ju to a rýchlo ušla. To vysvetľuje skutočnosť, že Brit nevedel zistiť, čo mu problémy spôsobuje.

 

img

 

So svojím problémom sa rozhodol podeliť na sociálnej sieti a veľmi rýchlo zistil, že jeho prípad nie je ojedinelý. Mačky sú skrátka nevyspytateľné!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies