FOTO Attila Végh pomáha v príprave UFC zápasníkovi Janovi Blachowiczovi

NETKY.SK • 14 Január 2017, 11:31 • 2 min
FOTO Attila Végh pomáha v príprave UFC zápasníkovi Janovi Blachowiczovi

BRATISLAVA - Attila Végh jeden z našich najznámejších MMA zápasníkov dostal pozvanie z Poľskeho tímu S4 Fight Clubu aby pomohol v príprave na ďalší zápas Janovi Blachowiczovi.

slovakia

left justify in out

Blachowicz je 33 ročný zápasník ktorý zápasí v UFC od roku 2014. UFC zápasil v Poľskej KSW kde bol aj držiteľom titulu vo váhe do 205 libier. Pred Jedná sa o skúseného zápasníka ktorý ma na svojom konte 19 výhier a 6 prehier. V UFC má zatiaľ 5 zápasov z ktorých 2 vyhral a 3 prehral. Jeho posledná prehra bola na body so Swedskym Alexandrom Gustafssonom. 

 

Jeho súperom bude Ovince St. Preux. Jedná sa o podobný kaliber ako Blachowicz, je to tiež 33 ročný zápasník Knoxville MMA so skóre 19 výhier a 9 prehier. Z posledných 6 zápasov vyhral 3 a 3 krát aj prehral. Predposledný zápas prehral na body s Jonom Jonesom. 

 

Pár slov od Attilu:  
"Pred dvoma týždňami som dostal pozvanie z tímu Blachowicza, neváhal som ani minútu a hneď som prikývol.  Trénovať s tak kvalitnými chalanmi ako budú v Poľsku sa nepodarí každý deň. Okrem Blachowicza tu sú ešte chalani ako Marcin Tybura alebo Daniel Omielanczuk( Obaja zápasníci UFC v ťažších váhach). Priletel som minulý týždeň v nedeľu a zostávam do soboty. Po rannom prílete sme už večer tvrdo makali a navzájom sme sa spoznávali, odvtedy trénujeme každý deň dvojfázovo. Ráno technické tréningy a kondičná príprava večer zasa sparingy potom analíza tréningového dňa. Takže odkedy som tu odvtedy iba tréning a regenerácia. Mám rád takéto sústredenie vždy ma posunú o kúsok pred."  

 

Poľsky klub S4 Fight Club patrí k najväčším vo Varšave, ide o vyše 1300 metrov štvorcových kde si príde na svoje každý bojovník. Trénuje sa tam MMA, BJJ Gi aj NoGi, Thajský Box, Submision Wrestling aj Box. Samozrejmosťou je veľká posilovňa a sauna. Je tam jednoducho všetko preto, aby sa mohli zápasníci sústrediť na tvrdý tréning.  

 

Poďakovanie na koniec:  

"Chcel by som sa poďakovať svojej rodine, sparingpartnerom, trénerom a sponzorom: Agentúre MAX, Profighters.eu, Sushi-ki, Scoore, Netky, Marína Miletari, Marina Club, Aisawan Thai Massage a M Cafe. Svojím klubom Spartacus Fight Gym, OFA Gym, MMA Spirit a SFG Kettlebell Gabčíkovo. Mojím bratom čo stoja za mnou Matúš, Noro, Edo. A láske Nattilky."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies