OKTAGON MMA 18: Szabová má titul, v zápase večera sa musel Pukač skloniť pred Wittnerom

NETKY.SK • 22 November 2020, 11:19 • 2 min
OKTAGON MMA 18: Szabová má titul, v zápase večera sa musel Pukač skloniť pred Wittnerom

Vo včerajších hodinách sa odohral opäť večer plný súbojov. OKTAGON MMA má za sebou už 18. kapitolu,v ktorej sa určite dalo na čo pozerať. Víťazstvá v jednotlivých zápasoch boli tak jasné, že ani o jednom nemusel rozhodovať počet získaných bodov.

slovakia

left justify in out

Ukončenie večera a finančná odmena 

Najlepším výkonom večera sa blysol český fighter Leo Brichta, ktorý si poradil s Poliakom Mateuszom Makarowským. Po technike z brazílskeho jiu jitsu tzv. "rear naked choke" (škrtenie zozadu) už jeho súper nevedel odpovedať. Aj preto trval zápas 2 minúty. Za tento výkon získal Brichta prémiu 50-tisíc českých korún. na finančnú odmenu dodal len s úsmevom, že "teraz su kúpim Playstation 5 a poriadne hry".

 

img

 

Dittrich to skúsil aj napriek zraneniu

Ďalšiemu poľskému bojovníkovi sa však včera darilo. Kamilovi Mindovi stačili 3 minúty na Čecha Daniela Dittricha, ktorý do zápasu nastúpil aj napriek zranenému chrbtu. Od úvodu sa trápil a nakoniec ho Poliak ukončil technickým K.O. na zemi. "S trénermi si teraz vychutnáme kvalitné české pivo. Organizáciu OKTAGON MMA si nesmierne vážim, a preto je mojím jediným cieľom titul", vyjadril sa Minda.

 

 

Szabová získala opasok 

Súboj žien mal počas OKTAGON MMA 18 najrýchlejší výsledok. Lucia Szabová zdolala v klietke svoju litovskú súperku Anželiku Petkevičiūtė za menej ako minútu. Slovenska pochádzajúca z Bratislavy ostáva teda naďalej neporazená s bilanciou 3-0.

 

img

 

Szabová okrem iného získala aj titul. Jej posledná možná súperka Tereza Mašková ukončila kariéru a v ceste jej už nestála žiadna súperka. Ako sama povedala, je jej trápne a opasok pre víťazku si necení tak, akoby ho získala po férovom finálovom súboji. "Opaskom sa hrdiť nebudem. Ešte som to celkom nespracovala, ale momentálne mi je skôr na hanbu", vyjadrila sa úprimne Lucia Szabová.

 

Pukač išiel k zemi

Hlavným zápasom večera bol súboj Západ vs. Východ. Bratislavu reprezentoval Róbet Pukač, zatiaľ čo Prešov Jozef Wittner. Spočiatku to yzeralo, že zo zápasu vzíde ako víťaz Pukač, no namotivovaní tréneri pozdvihli Wittnera po 2. kole a ten zápas napokon ukončil úderom, po ktorom sa Pukač ocitol na zemi. 

 

img

 

Bratislavský fighter po zápase ani nevedel, že padol na zem: "Nepamätám si, že som odklepol na zem. Možno to bolo omylom neviem. Rozhodca nakoniec duel ukončil, bolo to z jeho strany asi správne rozhodnutie."

 

img

 

Wittner sa po zápase vyjadril, že Pukača sa sám spýtal, či sa vzdáva. "Na zemi mi povedal: ‚Dobre, dobre, už dosť.’ Opýtal som sa ho, či vzdáva, odpovedal, že áno." Spomenul ešte že ho rešpektuje a dodal, že ako zástupca wrestlerov má hlavne tvrdú silu a preo čakal len na správny okamih, aby mohol použiť tento úder.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies