Na majstrovstvách Slovenska sa prepisovala história

NETKY.SK • 25 Máj 2021, 15:50 • 2 min
Na majstrovstvách Slovenska sa prepisovala história

TRNAVA – V Trnave mala cez víkend gravitácia voľno. Medzinárodné majstrovstvá SLOVENSKA 2021 v silovom trojboji, v mŕtvom ťahu a v tlaku na lavičke ozdobili historicky najlepšie výkony.

slovakia

left justify in out

Počas víkendu sa 249 pretekárov zo Slovenska, Česka, a Chorvátsko stretlo na dvojdňovom šampionáte v Trnave. Slovenská amatérska federácia silového trojboja, ktorú fanúšikovia silových športov poznajú skôr pod značkou AWPC – Slovakia, organizovala v sobotu 22.mája 2021 a v nedeľu 23. mája 2021 nominačný pretek na jesenné WUAP majstrovstvá sveta.

 

img

 

Na šampionáte bolo prekonaných viac ako 50 slovenských rekordov. O vrchol sa však postaral pretekár z Českej republiky Marek „Folha“ Zych.

 

 

Súťaž sa na základe opatrení konala bez divákov, organizátor však pripravil pre všetkých priaznivcov tohto športu priamy prenos, ktorý mohli sledovať počas viac ako 29 hodín. Búrlivú atmosféru v hale pri viacerých extrémnych výkonoch však súťažiacim vytvorili aspoň ich súperi a členovia doprovodných tímov. A to, že bola naozaj búrlivá a žičlivá si sami môžete vychutnať na videu, ktoré momentálne „oblieta“ celý powerliftérsky svet.mOficiálne výsledky šampionátu nájdete na web stránke federácie AWPC-Slovakia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies