Fínsko má uzavreté hraničné priechody pre osobnú dopravu na východnej hranici s Ruskou federáciou

NETKY.SK • 17 Február 2024, 07:30 • 2 min
Fínsko má uzavreté hraničné priechody pre osobnú dopravu na východnej hranici s Ruskou federáciou

Ministerstvo zahraničných vecí SR upozorňuje cestujúcich, že všetky hraničné priechody na východnej hranici Fínskej republiky s Ruskou federáciou sú uzavreté pre osobnú dopravu.

slovakia

left justify in out

Obmedzenie je v platnosti do 14. apríla 2024. Ide o priechody:Imatra, Kuusamo, Niirala, Nuijamaa, Raja-Joosepi, Salla, Vaalimaa a Vartius.

V prípade núdze môžu občania Slovenskej republiky kontaktovať pohotovostné číslo mobilného telefónu Veľvyslanectva Slovenskej republiky +358 503 017 441 alebo Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky: +421 2 5978 5978.

Slovenskí občania môžu zároveň v prípade cestovania do zahraničia využiť službu dobrovoľnej registrácie na webovej stránke ministerstva alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie Svetobežka.

Všetky cestovné odporúčania sú uvedené na webovej stránke MZVEZ SR, ako aj na stránkach zastupiteľných úradov v časti Cestovanie/Oznamy a upozornenia pred cestou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MZV SR, ilustračné foto. (www.mzv.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies