ROZHOVOR: Hokejová legenda Jaromír Jágr prerozpráva svoj životný príbeh na akcii "Noc s legendou"

NETKY.SK • 9 December 2019, 16:11 • 2 min
ROZHOVOR: Hokejová legenda Jaromír Jágr prerozpráva svoj životný príbeh na akcii "Noc s legendou"

Na akcii "Noc s legendou" rozpovie svoj životný príbeh česká hokejová legenda Jaromír Jágr. Dozviete sa o jeho začiatkoch, víťazstvách, ale aj pádoch. Na šou vystúpia rôzni umelci, objaví sa aj tajný hosť.

slovakia

left justify in out

Jardo, prečo si sa rozhodol prijať ponuku od VDN Promo zúčastniť sa show „Noc s legendou“?

Verím, že môj príbeh a moja takmer 48 ročná cesta je zaujímavá a verím, že môže byť inšpiratívna pre mnoho ľudí. Nechcem, aby naša show bola len o tom, že Jaromír Jágr niekde sedí a 2 hodiny rozpráva o tom, koľko dal gólov, čo urobil a ako to prežíval. Ja chcem, aby to bol taký mix medzi kultúrou a športom, aby sa rozpovedal môj životný príbeh, ale aby tam tiež vystúpili hostia. Hudobní hostia, moji spoluhráči, moji protihráči. Hudobné hviezdy, ktoré som celý život obdivoval a nemal som šancu sa prísť na nich pozrieť. Chcem rozprávať aj o veciach mimo hokej. O tom, ako som sa dostal do slepej uličky. Chcem, aby to bola taká noc, že keď sa človek na to príde pozrieť, aby si povedal ano, stálo to za to a som rád, že som tu bol.

 

img

 

Tešíš sa na show?

Teším sa, no na druhej strane je to veľká zodpovednosť, pretože som takéto niečo ešte nikdy nerobil. Je to niečo nového, pretože v Čechách je vlastne firma VDN Promo prvá, ktorá takéto akcie začala robiť a na Slovensku to bude úplná premiéra. Rozhodli sme sa ísť touto cestou a uvidíme, ako na to budú ľudia reagovať. Pre mňa je najdôležitejšie, aby sa to páčilo ľudom a keď to tak bude, tak ja budem jedine rád.

 

Peter Větrovský hovoril, že tam budú nejakí hostia, o ktorých ty nebudeš ani vedieť. Čo na to hovoríš?

Tak samozrejme by som bol radšej, keby som o všetkých hosťoch vedel. Na druhej strane však rešpektujem prianie Petra Větrovského, aby to bolo spontánne, aby ľudia videli moju reakciu, keď uvidím niekoho, s kým som vôbec nepočítal a určite to bude pre divákov zaujímavé. Takže sa necháme prekvapiť a nechám sa vlastne prekvapiť aj ja.

 

 

Aký máš vzťah k Slovensku?

Pozitívny. Ja som sa narodil v Československu a nemám vôbec dôvod to rozdeľovať. Vlastne som do mojich 18. rokov nastupoval spoločne v jednom reprezentačnom mužstve. Mám na Slovensku mnoho kamarátov, takže môžem o ňom hovoriť len v dobrom. Nikdy som nemal žiadne negatívne skúsenosti so Slovákmi alebo so Slovenskom.

 

Ako spomínaš na slovenských spoluhráčov?

Ročník medzi rokmi 1970 až 1975 bol veľmi silný a s veľkým počtom chlapcov som hral v reprezentácii. Potom sme spoločne odišli do NHL. Bol to Žigy Pálfy, Pavol Demitra, Jožo Stumpel. Proste to boli hráči, s ktorými som strávil veľa času. S množstvom hráčov som nastupoval, alebo som sa s nimi spriatelil počas mojej hokejovej kariéry. Boli to hlavne bratia Hossovci a nemôžeme zabudnúť ani na môjho najväčšieho súpera v kariére, no na druhej strane jedného z mojich najlepších priateľov, Zdena Cháru.

 

 

Koho by si chcel vidieť ako "prekvapenie" na show?

Vôbec si neviem predstaviť, kto by mohol prísť. Uvidím, ako ma promotér Petr Větrovský prekvapí a ako poznám jeho prácu, tak on určite niečo vymyslí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1900

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona