Finálna epizóda Víťaza, slovenského seriálu SkyShowtime, je už k dispozícii na platforme

NETKY.SK • 9 Október 2023, 10:30 • 2 min
Finálna epizóda Víťaza, slovenského seriálu SkyShowtime, je už k dispozícii na platforme

BRATISLAVA - Nový rodinný komediálny seriál režiséra Jana Hřebejka má hviezdne obsadenie s Adym Hajdu a Ivanou Chýlkovou, ktorých sprevádzajú Natalia Germani, Petra Dubayová a Rebecca Rigová. V poslednej epizóde sa predstaví aj známy poľský herec Robert Więckiewicz.

slovakia

left justify in out

SkyShowtime, ďalšia veľká európska streamovacia služba, exkluzívne prináša záverečnú epizódu seriálu Víťaz. Posledný šiesty diel s názvom „Líder” je k dispozícii od 9. októbra. Celá prvá séria Víťaza, pozostávajúca zo šiestich epizód, je dostupná na všetkých 22 trhoch, kde je služba aktívna.

 

Pútavá rodinná komédia Víťaz priblížila život Viktora Hudáka, bývalého premiéra malej európskej krajiny, ktorý sa snaží zblížiť so svojou rodinou a čelí väčším problémom než počas svojho pôsobenia v parlamente. Po ukončení jeho politickej kariéry naňho doľahne zistenie, o čo všetko vo svojom rodinnom kruhu prišiel. Zatiaľ čo jeho dcéry a manželka samy čelia rôznym výzvam, Viktor rieši bežné problémy na celoštátnej úrovni. Po charitatívnych pretekoch, ktorých sa zúčastnil aj súčasný premiér, sa Viktor zbližuje so svojou manželkou. V poslednej epizóde sa Viktorova rodina vydáva na chaotický výlet do Poľska, kde Viktor prednesie silný prejav.  Po návrate domov dôjde k šokujúcemu priznaniu.

Víťaza režíroval renomovaný český filmár Jan Hřebejk (kultová česká komédia Pelíšky), scenár napísali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy, a hlavným kameramanom je Martin Šácha. V hlavných úlohách sa po boku populárneho slovenského herca Adyho Hajdu predstavia držiteľka Českého leva Ivana Chýlková, na Českého leva nominovaná Natalia Germani, ale aj mladé vychádzajúce hviezdy Petra Dubayová a Rebecca Rigová. Ďalšie herecké obsadenie tvoria Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

Hlavným producentom seriálu je Jan Bílek, výkonným producentom Aleš Týbl. Ďalšími producentmi, ktorí sa na seriáli podieľali, sú Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Víťaz sa natáčal prevažne v Bratislave.

Viac informácii o pôvodnom SkyShowtime seriáli Víťaz: https://www.skyshowtime.com/sk/its-time-for/the-winner



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rubikon / Patrícia Petková Foto: Rubikon / Patrícia Petková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies