Asistent trénera U21 Goljan pred Českom: "Budeme chcieť nadviazať na zápas s Chorvátskom"

NETKY.SK • 19 November 2023, 15:46 • 2 min
Asistent trénera U21 Goljan pred Českom: "Budeme chcieť nadviazať na zápas s Chorvátskom"

ŠAMORÍN - Druhýkrát počas jesene si zmerajú sily sokolíci a lvíčata, teda reprezentácie Slovenska a Česka v kategórii do 21 rokov. V septembri sa z víťazstva 2:0 tešil náš súper, ako dopadne odveta, na túto otázku dá odpoveď pondelkové stretnutie v Hradci Králové. To, aká je atmosféra v slovenskej dvadsaťjednotke, prezradil asistent trénera Tibor Goljan a stredopoliar Tomáš Rigo.

slovakia

left justify in out

Pre českú a slovenskú dvadsaťjednotku to bude druhé prípravné stretnutie v tejto časti sezóny. Na vzájomný duel sa sokolíci naladili remízou 2:2 s Chorvátskom a Česi víťazstvom 4:1 nad Hradcom Králové. Práve jeho štadión bude hostiť pondelkový duel. „Našim chalanom sme ukázali všetky dôležité veci, ktoré sa vyskytujú v hre nášho súpera. Dôležité bude, akým spôsobom sa budeme prezentovať my. Budeme chcieť nadviazať na zápas s Chorvátskom, kde sme ukázali veľa dobrých vecí a tie chceme ešte zdokonaliť. Bude to kvalitné stretnutie, do ktorého chceme ísť s tým, aby sme Čechom oplatili prehru 0:2,“ uviedol asistent trénera Goljan.

 

Rigo: Vzájomné vzťahy a podpichovačky pôjdu bokom

Stredopoliar Tomáš Rigo háji na klubovej úrovni farby ostravského Baníka, ale v Česku si obliekal aj dresy Slavie Praha a FC Sellier & Bellot Vlašim. „Nejaké dve hodiny pred zápasom sa už budeme všetci sústreďovať na naše tímy a samotný duel. Vzájomné vzťahy a podpichovačky pôjdu bokom, budeme sa snažiť podať čo najlepšie výkony za svoje mužstvá,“ vyhlásil Rigo.

 

 

 

 

Sokolíci pred zápasom nepodcenili žiadnu časť prípravy. „Tréneri nám ukázali množstvo vecí prostredníctvom videí. Ukázali nám ich štandardky, ich štýl hry. Následne sme si skúšali rôzne herné situácie aj na ihrisku a ako ich aj riešiť. Čerpať môžeme aj z našich predchádzajúcich stretnutí, v ktorých sme ukázali dobré úseky, najmä posledného s Chorvátmi,“ konštatoval Rigo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SZF, Foto: SZF / Jakub Homoľa
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies