Festival capoeiry privíta v Nových Zámkoch viac ako 200 športovcov!

NETKY.SK • 5 Február 2024, 07:18 • 2 min
Festival capoeiry privíta v Nových Zámkoch  viac ako 200 športovcov!

V dňoch od 16. do 18. 2. sa v Nových Zámkoch uskutoční veľkolepé medzinárodné podujatie, ktoré bude venované brazílskemu bojovému umeniu capoeira, informuje o tom tlačová správa.

slovakia

left justify in out

Podujatia sa zúčastní viac ako 200 športovcov zo Slovenska, Maďarska, Česka, ale i Brazílie a ďalších krajín. Počas celého víkendu bude prebiehať workshop, ktorý povedú významní zahraniční tréneri. Festival je už tradične spojený s medzinárodným páskovaním, ktorý tvorí najvýznamnejšiu časť festivalu.

Páskovanie začína otváracím ceremoniálom, v ktorom sa predstavia a predvedú krásu capoeiry na profesionálnej úrovni tí najlepší domáci a zahraniční športovci.

Hlavná časť bude prebiehať 17. februára (sobota) od 16:00 na SOŠ hotelových služieb a obchodu vo veľkej telocvični. Predstavenie je vynikajúcim programom pre všetky vekové kategórie. Vstupné na podujatie sa neplatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Capoeira Nové Zámky.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies