Alžbeta ako dídžejka? Britská kráľovná opäť prekvapuje!

NETKY.SK • 25 August 2022, 15:45 • 2 min
Alžbeta ako dídžejka? Britská kráľovná opäť prekvapuje!

LONDÝN - Hoci v apríli oslávila 96 rokov, duchom zostáva britská panovníčka zjavne stále mladá. Aj to ju možno robí roky nezlomnou.

slovakia

left justify in out

Pre Daily Mail sa o svoje zážitky s kráľovnou Alžbetou podelil svetoznámy hudobný producent Wiliam Orbit, ktorý spolupracuje najmä s ikonou popu Madonnou. Britským novinárom prezradil prekvapivú informáciu – panovníčka je veľkým fanúšikom mixovania hudby. Naposledy hral pre kráľovnú na minuloročnom vianočnom večierku, ktorý usporiadava v paláci nielen pre svoju rodinu, ale najmä pre zamestnancov paláca. 

 

 

 

img

 

Hudobný producent uviedol, že ctižiadostiví dídžeji, ktorí chcú pre Jej Veličenstvo vystupovať, musia svoj set vždy ukončiť štátnou hymnou. Pokiaľ je kráľovná v paláci prítomná, hymna sa odohrá celá, v opačnom prípade sa púšťa len polovica. S Alžbetou absolvoval Orbit už niekoľko rozhovorov a podľa jeho slov je krásna a charizmatická aj v súkromí. Vždy mu dopraje aj jeho súkromného komorníka. Kým niektorí Briti sú k existencie monarchie v 21. storočí skeptický, samotnú panovníčku milujú aj odporcovia kráľovského zriadenia. 

 

img

Wiliam Orbit

 

Wiliam Orbit povedal, že večierky, ktoré Alžbeta organizuje pre zamestnancov, sú obrovské a veľmi populárne. V tanečnej sále Buckinghamského paláca sa tak stretnú záhradníci, kuchári, šoféri.. Podmienkou pre pozvanie je, aby už mali za sebou odpracovaný jeden rok. 

 

Dodal, že tí, ktorí majú odkrútené viac ako dva roky v službách Jej Veličenstva, si môžu pozvať aj svojich partnerov. Podľa hudobného producenta kráľovná na párty nikdy netancuje, ale prejavila záujem naučiť sa  o mixovaní hudby čo najviac. 

 

Prečítajte si aj: REPORTÁŽ Uzsák a Czuczor v rovnakej košeli, Michal Hudák exkluzívne pre Netky a Sisa Lelkes Sklovska ako Cher!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona