Federerovci opäť budú mať dvojičky, referuje 20 Minuten

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 11:59 • 2 min
Federerovci opäť budú mať dvojičky, referuje 20 Minuten

BRATISLAVA - Rodinka švajčiarskeho tenistu Rogera Federera bude mať od júla šesť členov, nie päť.

slovakia

left justify in out

Portál 20 Minuten s odvolaním sa na nemenovaný zdroj z blízkosti niekdajšieho lídra svetového rebríčka a jeho manželky, bojnickej rodáčky Miroslavy Vavrinecovej, totiž vyrukoval s tvrdením, že k dcérkam Myle Rose a Charlene Rive, ktoré prišli na svet 23. júla 2009, pribudnú ďalšie dvojičky. Federerovci oznámili očakávanie rozšírenia famílie na Štedrý deň.

 

Spomenutý web uviedol, že zo známych športovcov majú dvojičky napríklad Lance Armstrong, Mia Hammová, Pelé, Michael Jordan či Peyton Manning, ale dve takéto súrodenecké dvojice by boli raritou. Portál Tennis World pripomenul, že dvojičky má aj Bazilejčanova sestra Diana. Uviedol, že hráčova manželka je momentálne po boku svojej polovičky v kalifornskom Indian Wells a viditeľne v pokročilom štádiu tehotenstva. Federera v stredu čaká osemfinálový duel s Nemcom Tommym Haasom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies