Fanúšikovia sa konečne dočkajú: Odveta Daniel Cormier vs Anthony Johnson

NETKY.SK • 3 Február 2017, 18:05 • 2 min
Fanúšikovia sa konečne dočkajú: Odveta Daniel Cormier vs Anthony Johnson

Podľa všetkého ich znova uvidíme v oktagone v apríli a to v hlavnom zápase UFC 210. Povedal to Daniel Cormier v relácií UFC Tonight. V odvete pôjde o veľa, nakoľko v hre je titulový pás poloťažkej váhy, ktorý patrí Cormierovi.

slovakia

left justify in out

Duel sa mal uskutočniť na UFC 206 v Toronte ale na nešťastie si Cormier zranil slabiny a musel zo zápasu odstúpiť. UFC 210 bude zorganizované v Buffale čo je necelých sto míľ od pôvodného dejiska kanadského Toronta. Čo je dôležité hlavne pre tých fanúšikov, ktorí si kúpili lístky do Toronta a potom sa nezúčastnili galavečera kvôli zraneniu Cormiera, teraz môžu lístky využiť znova.

 

Daniel Cormier pre MMAFighting.com:

"Chcel by som povedať svojím úžasným fanúšikom, ktorí si kúpili lístky do Toronta na UFC 206, že toto robím pre nich. Najbližšia vzdialenosť ktorú som vedel vybaviť je 99 míľ od Buffala aby som vám všetko vynahradil. Bolo to pre mňa veľmi dôležité. Ďakujem za podporu a vidíme sa v Buffale!"

 

Cormier a Johnson sa v oktagone stretli prvýkrát v máji v roku 2015 na UFC 187. Vtedy vyhral Cormier keď Johnsona v treťom kole uškrtil. Vtedy zápasili o titulový opasok Jona Jonesa, ktorý bol titulu zbavený kvôli dopravnej nehode ktorú spôsobil pod vplyvom omamných látok.

 

Cormiera fanúšikovia mohli vidieť naposledy zápasiť na UFC 200, kedy porazil Andersona Silvu na body. Johnson zápasil zasa naposledy na UFC 202 keď zvíťazil za 13 sekúnd nad Gloverom Texeirom.

 

UFC 210 teda fanúšikovia môžu sledovať 8. apríla v Buffale v KeyBank Center. Okrem nich je známych ešte pár dvojíc ktoré tam uvidíme. Sú to Weidman proti Mousasimu, Cummins proti Blachowicovi, Buros proti Rosaovi alebo ženská dvojica Chookagianová proti Aldanaovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies