Veronika Remišová pochválila atmosféru koaličnej rady

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 10:20 • 2 min
Veronika Remišová pochválila atmosféru koaličnej rady

BRATISLAVA - Veronika Remišová uviedla pred prvým rokovaním novej vlády, že všetci v koalícii sa poučili z chýb z tohto roka.

slovakia

left justify in out

Vicepremiérka a ministerka investícií dodala, že atmosféra na rokovaní koaličnej rady v utorok 6. apríla bola konštruktívna. „Myslím si, že všetci sme sa poučili z chýb a z tohto roka. Teraz je čas znova tvrdo pracovať,“ zhodnotila.  Taktiež povedala, že pri aktualizácii COVID automatu sa dohodli, že ho budú pravidelne prehodnocovať, keďže sa situácia dynamicky mení. Situácia sa podľa nej zlepšuje, a preto by sa mohol daný automat prehodnotiť a tak by sa mohlo začať s uvoľňovaním jednotlivých opatrení. Prioritou by mali byť školy.

 

img

 

"Čaká nás množstvo práce a obnova Slovenska po kríze. Epidemiologická situácia sa pomaly zlepšuje, čoskoro budeme môct uvoľňovať opatrenia, postupne otvárať ekonomiku a poslať deti späť do školských lavíc. Pokračujeme v tom, čo sme občanom sľúbili: očistenie Slovenska od korupcie, efektívnejšie služby štátu občanom a obnova Slovenska," dodala Remišová.

 

Ivan Korčok pred rokovaním vlády povedal, že sa nesmie zabúdať na chyby a omyly, ktoré urobili. Tie by im mali pripomínať, prečo sú vo svojich funkciách. Želá si, aby to bolo lepšie vládnutie ako doteraz. „Ide o znovuzískanie dôvery občanov, pretože vládny program je dobrý a táto štvorkoalícia má silný mandát z predchádzajúcich volieb,“ zhodnotil.

 

Prečítajte si tiež: Veronika Remišová predstavila manuál pre žiadateľov o eurofondy



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies