Silvester v Tatrách, s Cigánskymi diablami či na Kubánskom večeri

NETKY.SK • 28 December 2023, 09:15 • 2 min
Silvester v Tatrách, s Cigánskymi diablami či na Kubánskom večeri

BRATISLAVA - Pokiaľ obľubujete na Silvestra sneh, máme pre vás ďalšie horúce typy, kde všade ho môžete v skvelej spoločnosti stráviť. Či už sa rozhodnete pre svetoznámych Cigánskych diablov, alebo Kubánsky večer, umelci sľubujú hodnotný zážitok a príjemne strávené chvíle.

slovakia

left justify in out

V najväčšom hoteli v Nízkych Tatrách, v hoteli Residence na Donovaloch, pripravili pre všetkých návštevníkov zábavu v štýle VIVA LA CUBA.
Ako uviedla riaditeľka hotela, Veronika Šiklová, všetkých návštevníkov pozývajú sa spolu sa rozlúčiť so starým rokom a privítať Nový rok 2024 s otvorenou náručou. Ako už samotný názov napovedá SILVESTER - VIVA LA CUBA večer sa ponesie v duchu horúcej kubánskej noci a latino rytmov, o zábavu sa postarajú tanečníci školy tanca Janelys y su Cubanía a spevácke duo TWIINS. Na všetkých hostí bude čakať aj veľké operené prekvapenie. Tak ako každý rok, nebude chýbať skvelé jedlo pripravované pod taktovkou šéfkuchára Andreja Rótha, tombola a samozrejme DJ Majco, ktorý rozprúdi zábavu na tanečnom parkete.
Na detičky zase čaká bohatý program v detskom kútiku s animátormi, karneval a vyhodnotenie najlepšej karnevalovej masky, ako aj rozbíjanie Piňaty.

Ak máte radi Cigánskych Diablov, Silvia Sarkoziova pozýva všetkých stráviť Silvestrovský večer do prekrásneho hotela Bellevue v Starom Smokovci. ,,Na Silvestra je to pre nás všetkých vždy zvláštne vystúpenie, pretože aj my sa lúčime so starým rokom. Počas nášho vystúpenia i celého večera sa veľmi tešíme na to, že môžeme byť so svojim publikom, vždy sa zabávame spolu s návštevníkmi hotela, náš program bude, dúfame, veľmi zábavný a pokúsime sa dostať každého na parket." Ako povedala exkluzívne pre Netky.sk, na svojich fanúšikov sa budú tešiť aj počas budúceho roka, na pridaných Jubilejných koncertoch.,,Čitateľom portálu Netky želám radostný a požehnaný vstup do Nového roka a v ňom veľa zdravia, šťastia, lásky a spokojnosti."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies