Fanúšika Realu, ktorý ničil auto Jeseho, zbavili klubového členstva

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 09:59 • 2 min
Fanúšika Realu, ktorý ničil auto Jeseho, zbavili klubového členstva

MADRID - Skupina nahnevaných fanúšikov napadla dvojicu futbalistov Realu Madrid po ich nedeľňajšej prehre na ihrisku FC Barcelona. Incident sa udial po príchode hráčov "bieleho baletu" z Katalánska späť do Madridu.

slovakia

left justify in out

Najmenej traja muži poškodili automobil útočníka Jeseho Rodrigueza, ktorému jeden z nich poškriabal čelné sklo. Televízne zábery ukázali aj to, ako sa muži snažia kopnúť a buchnúť do auta, v ktorom sedel Gareth Bale. Terčom verbálnych útokov sa stal aj tréner Realu Carlo Ancelotti.

 

Madridský klub na svojom webe uviedol, že jedného z útočníkov identifikovali na základe bezpečnostných kamier ako klubového člena. Už ho aj vylúčili zo štruktúr klubu. "O incidente sme informovali aj políciu, ktorá nám pomôže pri identifikácii ďalších páchateľov," píše sa v stanovisku "bieleho baletu".

 

Real po prehre 1:2 v nedeľňajšom El Clasicu stráca na vedúcu Barcelonu štyri body, do konca súťaže zostáva 10 kôl.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies