Premier League: Towsend s najkrajším gólom sezóny, Ronaldo pri návrate zahviezdil

NETKY.SK • 14 September 2021, 09:39 • 2 min
Premier League: Towsend s najkrajším gólom sezóny, Ronaldo pri návrate zahviezdil

ANGLICKO – Posledný zápas 4. kola nám priniesol jeden z najkrajších gólov sezóny, ofenzívny záložník Evertonu sa trafil naozaj excelentne.

slovakia

left justify in out

Benítezov Everton zatiaľ bez prehry

Po odchode trénera Ancelottiho sa do Liverpoolu vrátil legendárny kormidelník Rafael Benítez. Tentoraz sa stal trénerom na druhej strane Liverpoolu, čo niektorí fanúšikovia doteraz nevedia pochopiť. 

 

Benítezove karamelky majú zatiaľ na konte 3 výhry a jednu remízu. V zápase 4. kola hostili na domácom Goodison Parku vždy zložitého súpera z Burnley

 

Hostia sa dokonca dostali do vedenia, keď sa po centrovanej lopte presadil stopér Ben Mee. Radosť z gólu netrvala u hostí príliš dlho, pretože o pár minút neskôr spustil Everton gólovú lavínu. 

 

Najprv sa po centri presadil bývalý hráč Burnley Michael Keane, ktorý ku karamelkám prestúpil za 28 milionov eur. O 5 minút neskôr sa k lopte dostal Towsend a nádhernou ranou z 30 metrov prekonal Nicka Popa.

 

Towsend je známy svojou kopacou technikou, asi žiadny fanúšik anglickej ligy nezabudne na jeho volej proti Manchestru City. Vtedy pôsobil Towsend ešte vo farbách Crystal Palace

 

Hneď ďalšia akcia priniesla ďalší gól Evertonu. Po nádhernej kolmici Doucourého sa dostal do veľkej šance Gray a ten spečatil výsledok zápasu na 3:1.

 

 

Ronaldo hviezdou na Old Trafford

Jeden z dvoch najlepších futbalistov našej generácie si odbil svoju druhú premiéru v drese červených diablov z Manchestru. Ronalda privítal plný Old Trafford a ten sa im za ovácie skvelo poďakoval. 

 

Jeho prvý moment prišiel v nadstavenom čase prvého polčasu, strelu Greenwooda neudržal brankár Newcastlu a na odrazenú loptu najlepšie zareagoval Ronaldo a otvoril skóre v divadle snov. 

 

Newcastle začal druhý polčas šikovne a z dobrého protiútoku sa im podarilo vyrovnať. Ronaldo si svoj návrat domov nenechal nikým pokaziť, v 62. minúte nabehol do voľného priestoru a tvrdou prízemnou strelou pridal svoj druhý gól v zápase. 

 

Pre Ronalda to bolo iba druhýkrát, kedy sa dokázal presadiť pri svojom debute za nejaký klub. Zatiaľ sa mu to podarilo iba vo farbách Realu Madrid, vtedy sa presadil z penalty. 

 

United pokračovali v dobrej šou, nádhernou strelou zvýšil na 3:1 Bruno Fernandés a v závere zápasu sa presadil aj Jesse Lingaard

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies