Fakultná nemocnica s poliklinikou J. A. Reimana Prešov má nové vedenie

NETKY.SK • 7 December 2023, 08:10 • 2 min
Fakultná nemocnica s poliklinikou J. A. Reimana Prešov má nové vedenie

Nový riaditeľ v rokoch 2001 až 2020 pracoval v FNsP J. A. Reimana Prešov na viacerých pozíciách, od sekundárneho lekára cez zástupcu primára až po medicínskeho riaditeľa. Má bohaté skúsenosti z riadiacich pozícií v zdravotníckych zariadeniach.

slovakia

left justify in out

Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková vymenovala dňom 7. decembra 2023 na pozíciu riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov MUDr. Juraja Smatanu, MBA, MPH, uvádza tlačoa správa ministerstva.

Vymenovaný je na dobu určitú, a to do obsadenia miesta úspešným uchádzačom výberového konania podľa ustanovenia § 5 ods. 9 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov.

Juraj Smatana je absolventom Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Vykonal špecializovanú skúšku v špecializovanom odbore úrazová chirurgia. Absolvoval štúdium manažmentu v zdravotníctve a bezpečnostného manažérstva.

Šéfka rezortu zdravotníctva zároveň odvolala dňom 6. decembra 2023 v súlade s ustanovením § 100 ods. 2 zákona č. 578/2004 Z. z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov z funkcie doterajšieho riaditeľa FNsP J. A. Reimana Prešov  Ing. Ľubomíra Šarníka

  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: www.health.gov.sk, Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou J. A. Reimana Prešov
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies