Ed Sheeran kúpil rodičom auto a byt v Londýne

NETKY.SK • 22 December 2015, 17:56 • 2 min
Ed Sheeran kúpil rodičom auto a byt v Londýne

BRATISLAVA - Anglický hudobník Ed Sheeran kúpil svojim rodičom Johnovi a Imogen Sheeranovcom auto a byt v Londýne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný spevák v rozhovore pre bulvárny denník The Sun prezradil, že byt za 750-tisíc libier (1,01 milióna eur) sa nachádza oproti jeho domu v severnej časti mesta.


Rodák z mestečka Hebden Bridge naznačil, že svojich rodičov priviedol bližšie k sebe, aby sa mohli postarať o budúce vnúčatá. "Kúpil som dom na vidieku, asi míľu (1,6 kilometra, pozn. SITA) od miesta kde žijeme. A kúpil som byt a dom v Londýne, ktoré sú takmer oproti sebe. Takže, keď budem mať deti a začnú byť trochu otravné, budem mať nablízku ich starých rodičov," vyhlásil.


Edward Christopher "Ed" Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh spomínanú druhú štúdiovku x, z ktorej ponúkol skladby Thinking Out Loud, Sing, Don't, Photograph či Bloodstream (feat. Rudimental). S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies