Dvojnásobný majster sveta Medvedev vraj šoféroval opitý

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 13:13 • 2 min
Dvojnásobný majster sveta Medvedev vraj šoféroval opitý

PHILADELPHIA - Ak bolo vedenie hokejovej Philadelphie na vážkach, či predĺži spoluprácu s ruským obrancom Jevgenijom Medvedevom, čerstvý prešľap 33-ročného nováčika v NHL mu možno uľahčí rozhodovanie.

slovakia

left justify in out

Podľa NBC Philadelphia ho totiž v stredu nadránom zadržala polícia v Montgomery County pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. Prepustili ho a čaká sa na výsledky toxikologického rozboru. "Zachytil som tú správu, ale nepoznám detaily, takže určite sa v tomto okamihu nebudem vyjadrovať," povedal generálny manažér Flyers Ron Hextall a podotkol, že klub je viac naklonený alternatíve nepredĺžiť s Medvedevom zmluvu.

 

Rodák z Čeľabinska absolvoval vo svojej premiérovej sezóne v NHL 45 zápasov so ziskom 12 bodov (4+8), v závere základnej časti ani v prvom kole play-off sa už neobjavoval na ľade. Vlani v máji podpísal kontrakt na jeden ročník. V KHL bol dlhé roky oporou Kazane, dvakrát v jej drese prispel k zisku Gagarinovho pohára a s Ruskom získal na svetových šampionátoch 2012 a 2014 zlatú medailu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies