Na PML do Třinca mieri ďalšia známa tvár z OKTAGON MMA!

NETKY.SK • 18 December 2023, 14:30 • 2 min
Na PML do Třinca mieri ďalšia známa tvár z OKTAGON MMA!

Vo februári sa PML po roku a troch mesiacoch opäť vráti do Třinca! Nadchádzajúci turnaj na severovýchode Česka bude oproti tomu poslednému odlišný. Začiatok kalendárneho roka 2024 odštartuje novú éru organizácie, ktorá spojí bojové športy pod jednu strechu. Okrem hviezd zo sveta thajského boxu sa preto fanúšikovia môžu tešiť aj na známe tváre OKTAGON MMA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Enkláva zložená z už oznámených mien ako Vojto Barborík, Jan Gottvald, Nermin Hajdarpašič či Veronika Smolková sa ešte rozšíri. Jubilejný desiaty zápas profesionálnej kariéry zažije na turnaji PML 8 obľúbený Ondřej Petrášek (7-2). Starší brat Miloša, známeho pod prezývkou „Meloun“, sa naposledy predstavil na letnej Štvanici, kde napokon vo fantastickom zápase nestačil na skúseného Jana Širokého a utrpel iba svoju druhú prehru.
 
Zástupca populárneho Reinders MMA sa venuje bojovým športom už od skorého detstva. Okrem tréningov zápasenia sa zdokonaľoval tiež v technikách sebaobrany zvanej sambo. Medzi elitou domácej scény sa pohybuje už vyše jednu dekádu, od roku 2012. Až šesť zo svojich siedmich víťazstiev si zabezpečil ešte pred uplynutím časového limitu. Víťazný recept dokázal nájsť aj na konkurentov ako napríklad Jan Janka či Tomáš Fiala.

V poradí ôsmy turnaj PML je naplánovaný na 3. február 2024. Hostiť ho bude Hala STARS v Třinci, kde sa okrem už spomínaných bojovníkov predstavia aj veľké talenty postojovej scény ako napríklad Ondřej Malina, Melvin Mané či Dominik Tábor. Lístky si je v predstihu možné zabezpečiť v sieti předprodej.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies