Chceš si zarobiť milión dolárov? Tak pre Apple urob toto!

NETKY.SK • 13 August 2019, 12:38 • 2 min
Chceš si zarobiť milión dolárov? Tak pre Apple urob toto!

To, čo sa štandardne považuje za ilegálnu činnosť, ktorá sa trestá, bude teraz odmenené rozprávkou sumou!

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Apple je gigantom, ktorý je známy po celom svete a ich produkty sú čoraz žiadanejšie. Majú vybudované významné meno a reputáciu, preto vlastniť ich zariadenia je istou prestížou. Treba však povedať, že Apple si na kvalite skutočne zakladá, a preto si nemôže dovoliť žiadnu chybu. A tak všetky svoje nove systémy testuje doslova z každej strany.

 

img

 

Najnovšie prišla spoločnosť s informáciou, že ponúka jeden milión dolárov tomu, kto dokáže „hacknúť“ nový systém pre iPhone. Ten je zatiaľ v testovacej fáze a na verejnosť sa dostane skutočne až po tom, keď sa stopercentne preverí jeho bezpečnosť.

 

img

 

Pre takúto vysokú sumu sa Apple rozhodol, aby oslovil naozaj tých najzručnejších odborníkov v oblasti IT, ktorí majú potenciál natrafiť na nejaký nedostatok. Pre spoločnosť je vždy výhodnejšie motivovať „hackerov“ takouto čiastkou, vďaka čomu im pomôžu odhaliť úskalia nového systému, ako keby mali riešiť problémy napríklad s únikom dát, prípadne nelegálne preniknutia do telefónov z iných zariadení v čase, keď už bude systém plne v prevádzke.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies