Ďurica má záujem reprezentovať aj po majstrovstvách Európy

NETKY.SK • 15 Február 2016, 14:01 • 2 min
Ďurica má záujem reprezentovať aj po majstrovstvách Európy

MOSKVA - Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Ďurica by bol rád súčasťou národného mužstva aj v kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska. Prezradil to v rozhovore pre ruský portál sovsport.ru.

slovakia

left justify in out

"Tréner Kozák sa ma pýtal, či by som mohol pomôcť mužstvu aj po európskom šampionáte, pretože boli možnosti, že ja a Škrtel by sme mohli ukončiť reprezentačnú kariéru. Kouč mi povedal, že by bez nás pracovať nechcel. V čase majstrovstiev sveta v Rusku budem mať 36 rokov, ale odpovedal som mu, že kým budem mať dosť síl, vždy budem s radosťou hrať za Slovensko," vyhlásil Ďurica, ktorému novinár okamžite kontroval, že pilier ruskej "zbornej" Sergej Ignaševič je ešte starší ako on a túži sa predstaviť na domácom mundiale.

"Dobre teda. Zahráme si proti sebe na MS. Zostáva nám už len úspešne absolvovať kvalifikáciu," zakončil žartovne 34-ročný rodák z Dunajskej Stredy Ján Ďurica (nar. 10. decembra 1981).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies