Zverte sa do rúk odborníkov a získajte najmodernejšiu eKasu na trhu

NETKY.SK • 21 September 2021, 11:28 • 2 min
Zverte sa do rúk odborníkov a získajte najmodernejšiu eKasu na trhu

Virtuálna pokladnica s aplikáciou od Finančnej správy síce o čosi uľahčila trápenie podnikateľov so systémom eKasa, no aj napriek tomu nepriniesla dokonalé riešenie. Mnoho firiem tak stavilo na modernejšie systémy od externých spoločností a dnes vám predstavíme dôvody, prečo by ste tak mali urobiť aj vy.

slovakia

left justify in out

Systém eKasa bol naplno spustení v roku 2019 a jeho cieľom je prepojenie všetkých podnikateľov s finančnou správou.

 

Táto novinka, mala podľa všetkého uľahčiť komunikáciu nielen štátnym úradom, ale aj samotným podnikateľom, ktorí tak získali lepší prehľad nad svojimi tržbami.

 

Je nutné priznať, že z istej časti bol tento cieľ naplnený, a to aj napriek tomu, že virtuálne registračné eKasa pokladnice s aplikáciou od finančnej správy nepriniesli tie najmodernejšie riešenia.

 

Tie, následne implementovali až externí dodávatelia, ktorí prišli so svojou vlastnou preverenou eKasou a vďaka ktorým získate komplexné riešenie pre vaše podnikanie.

 

Prečo prejsť na systém od externých dodávateľov?

Firmy, ktoré ponúkajú podnikateľom vlastné riešenie ekasa pokladnice vám totiž okrem moderného a prehľadného systému dokážu dodať aj externé tlačiarne či platobný terminál.

 

Navyše za celú prevádzku tejto pokladnice nemusíte platiť stovky eur ročne, ako to bolo v prípade klasických elektronických registračných pokladníc.

 

Vo väčšine prípadov vám dodávateľ bude dodávateľ účtovať len niekoľko desiatok eur mesačne, za ktoré získate plne funkčné eKasa riešenie s neustálou telefonickou podporou a offline prevádzkou.

 

Nechajte si poradiť

So systémom eKasa sa dnes môžete stretnúť v každej prevádzke a každý podnikateľ má na ňu zrejme iný názor.

 

Vy sa preto pri inštalovaní nebojte obrátiť na odborníkov, ktorí s týmto systémom pracujú dlhodobo.

 

Nielenže vám poradia, ako správne vašu pokladnicu nainštalovať, ale vďaka nim sa taktiež dokážete vyvarovať začiatočníckych chýb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies