Dramatický rozvod u Angeliny a Brada pokračuje

NETKY.SK • 25 September 2016, 13:20 • 2 min
Dramatický rozvod u Angeliny a Brada pokračuje

NEW YORK - Momentálne najviac sledovaným hollywoodskym párom je Angelina Jolie a Brad Pitt. Ich láske je koniec a rozvádzajú sa. Dráma tomu vôbec nechýba. Angelina obvinila Brada, že bije ich deti.

slovakia

left justify in out

Brad vraj v lietadle vrazil facku Maddoxovi. Samotné napadnutia sa údajne malo odohrať na palube rodinného súkromného lietadla, kedy sa do hádky Brada a Angeliny priplietol ich 15-ročný syn Maddox. Podľa výpovede sa zastal Angeliny, a tak od otca hneď jednu výchovnú schytal. Maddox má so svojou adoptívnou matkou vzťah zo všetkých detí údajne najužší.

 

Podľa výpovede ich pestúnky ho Angelina tak trochu rozmaznáva a povoľuje mu rôzne bizarnosti, zrejme kvôli tomu, že je Maddox prvoadoptovaný a dlhú dobu vyrastal len s Angelinou.

 

Brad fyzické násilie na deťoch rapídne odmieta. Podľa výpovedí rodinných priateľov by sa Brad na deťoch týraniu nikdy nedopustil, a naopak sa ich snažil svedomito vychovávať, karhal ich len ústne.

 

Rozvod slávneho páru bol vraj na spadnutie a tento incident bol zrejme posledným impulzom, ktorý viedol k finálnym krokom. Kvôli Angelininym obvineniam má však Brad k deťom obmedzený prístup a celú situáciu bude vyšetrovať FBI. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies