V máji sa chystá podnikateľská misia do Južnej Kórey. Na čo bude zameraná?

NETKY.SK • 6 Apríl 2024, 07:53 • 2 min
V máji sa chystá podnikateľská misia do Južnej Kórey. Na čo bude zameraná?

Cieľom misie je aj predstavenie Slovenska ako atraktívnej investičnej destinácie. Súčasťou misie bude akademická obec, ktorá bude mať možnosť nadviazania či prehĺbenia spolupráce s kórejskou stranou.

slovakia

left justify in out

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Soule a Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pozývajú slovenské firmy a členov akademickej obce na podnikateľskú misiu do Južnej Kórey (mestá Soul a Ulsan), ktorá sa uskutoční 11. - 15. mája 2024. 

Misia sa koná v rámci oficiálnej návštevy ministra zahraničných vecí SR v Južnej Kórei a ponúka jedinečnú príležitosť pre slovenské podnikateľské subjekty prezentovať svoje služby, produkty a nadviazať cenné kontakty na kórejskom trhu. 

Zameranie misie je na tieto temy: automatizácia a robotizácia vo všetkých oblastiach priemyslu, vrátane zdravotníctva, IT riešenia, využitie umelej inteligencie (AI), priemysel 4.0, automobilový priemysel a nová mobilita, inovácie v priemysle, energetike a pod., podpora investícií a joint ventures.

Registrácia je otvorená do 19. apríla 2024. Viac informácií sa nachádza na tejto stránke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: MZ SR, ilustračné foto. (www.mzv.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies