VIDEO: Trailer k novým dielom Beverly Hills 90210 je vonku!

NETKY.SK • 15 Máj 2019, 13:15 • 2 min
VIDEO: Trailer k novým dielom Beverly Hills 90210 je vonku!

Aj vy ste milovali seriál Beverly Hills 90210? Tešte sa na august!

slovakia

left justify in out

Pamätáte si na teenagersky seriál Beverly Hills 90210? Ide o neodmysliteľnú súčasť 90-tych rokov, na ktorej „fičali“ mnohí z nás. Vysielal sa desať rokov a odprezentoval 293 epizód. Pre hlavných hrdinov bol odrazovým mostíkom do sveta šoubiznisu.

 

Tvorcovia sa po rokoch rozhodli, že pripravia akýsi návrat legendárnej série. Prvý diel by mal mať premiéru už 7. augusta. Tá však zrejme bude smutnejšia, než sa pôvodne predpokladalo, v marci totiž nečakane zomrela jedna z hlavných postáv – Luke Perry alias Dylan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#McKayMonday #bh90210reunion #lukeperry #90210

Príspevok, ktorý zdieľa Beverly Hills 90210 Reunion (@90210reunion),

K očakávanému pokračovaniu momentálne zverejnili prvý trailer, ktorý divákovi vytvorí predstavu o tom, ako by návrat Beverly Hills asi mohol vyzerať. Nepôjde o klasické pokračovanie príbehu, ale skôr o akúsi „scripted reality show“, kde si herci vlastne zahrajú samých seba. Hlavnou dejovou líniou by mala byť skutočnosť, že niekto sa pokúša obnoviť pôvodný seriál Beverly Hills 90210, no to sa jeho bývalým hlavným protagonistom nepozdáva, preto sa všemožne snažia tieto plány prekaziť.

 

Nové diely budú mať humorný charakter, no ako to nakoniec „vypáli“ a či pokračovanie zožne podobný úspech ako predchodca sa dozvieme v auguste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona