Dopravný podnik Bratislava posilní počas noci múzeí MHD, nasadí aj historické električky

NETKY.SK • 9 Máj 2023, 17:45 • 2 min
Dopravný podnik Bratislava posilní počas noci múzeí MHD, nasadí aj historické električky

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava posilní počas sobotnej Noci múzeí a galérií spoje na vybraných linkách. Premávať budú taktiež aj historické električky.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) posilní počas sobotného (13. 5.) podujatia Noc múzeí a galérií 2023 spoje na vybraných linkách. Premávať budú tiež historické električky. TASR o tom informoval hovorca DPB Martin Chlebovec.

 

Kapacitné posilnenie spojov sa týka električkových liniek 4 a 9, ako aj autobusových liniek 70, 72 a 88. Mestský dopravca tým chce zabezpečiť komfortné cestovanie pre všetkých návštevníkov podujatia. Na električkovej linke A, ktorá bude premávať po okružnej trase centrom mesta, nasadí historické vozidlá. Električky typu T2 a T3 budú zastavovať na zastávkach Jesenského, Centrum, Mariánska, Americké námestie, Blumentál, STU, Vysoká, Poštová, Kapucínska, Chatam Sófer a Most SNP. Premávať budú od 16.00 do 23.00 h v 30-minútovom intervale.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies