Hokejistov Bostonu a Caroliny delí jeden triumf od postupu, Edmonton otočil z 0:3

NETKY.SK • 24 Apríl 2023, 09:40 • 2 min
Hokejistov Bostonu a Caroliny delí jeden triumf od postupu, Edmonton otočil z 0:3

NEW YORK - Boston Bruins zvíťazili vo štvrtom stretnutí 1. kola play off NHL na ľade Floridy Panthers 6:2. V stretnutí Východnej konferencie zvíťazila Carolina Hurricanes nad domácimi Islanders 5:2 a rovnako ako Boston ju delí jeden triumf od postupu.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili vo štvrtom stretnutí 1. kola play off NHL na ľade Floridy Panthers 6:2. Štyri body za dva góly a dve asistencie si pripísal útočník Taylor Hall. V sérii na štyri víťazné zápasy vedie jeho tím 3:1. V ďalšom stretnutí Východnej konferencie zvíťazila Carolina Hurricanes v New Yorku nad domácimi Islanders 5:2 a rovnako ako Boston ju delí jeden triumf od postupu. Fínsky útočník Sebastian Aho zaznamenal v drese hostí tri body za gól a dve asistencie. Edmonton Oilers prehrával na ľade Los Angeles Kings 0:3 a v tretej tretine 3:4, napokon však zvíťazil 5:4 po predĺžení a vyrovnal stav série na 2:2. V 71. minúte rozhodol o výhre kanadského tímu Zach Hyman. Rovnaký stav 2:2 je v sérii medzi Minnesotou Wild a Dallasom Stars.

 

NHL - 1. kolo play off: štvrťfinále Východnej konferencie - 4. zápasy: New York Islanders - Carolina Hurricanes 2:5 /stav série: 1:3/ Florida Panthers - Boston Bruins 2:6 /stav série: 1:3/.

 

Štvrťfinále Západnej konferencie - 4. zápasy: Minnesota Wild - Dallas Stars 2:3 /stav série: 2:2/ Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 4:5 pp /stav série: 2:2/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies