Klobúkový deň

NETKY.SK • 11 September 2023, 21:30 • 2 min
Klobúkový deň

V očarujúcom kúpeľnom mestečku Luhačovice sa včera (10.9.2023) konal klobúkový deň

slovakia

left justify in out

Klobúk si dali všetci - mladí i starí, dámy i páni. Odvážlivci mali dokonca aj kostými. V kúpeľnom mestečku Luhačovice sa totiž konal Klobúkový deň, ktorý luhačovický Lázeňský okrašlovací spolek Calma pripravuje každoročne pri príležitosti výročia narodenia Marie Calmy Veselej, ktorá bola manželkou zakladateľa luhačovických kúpeľov Františka Veselého. Luhačovické ulice sa tak razom premenili na módnehu prehliadku. Ale to nie je všetko! Počas dňa ste sa mohli tešiť na množstvo ďalších atrakcií, ako sú koncerty na kúpeľnom námestí, tradičné jarmorky s miestnymi produktmi a samozrejme bohaté gastronomické zážitky. Mohli ste ochutnať lahodné miestne špeciality a obľúbené luhačovické oplátky.
Klobúkový deň v Luhačoviciach je viac než len slávnosť módy. Ak ste nestihli Klobúkový deň tento rok, tak ten budúci určite nesmiete chýbať a zažijete neopakovateľný zážitok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies