Zuzana Čaputová ocenila konštruktívny prístup vládnych predstaviteľov

NETKY.SK • 23 November 2020, 17:03 • 2 min
Zuzana Čaputová ocenila konštruktívny prístup vládnych predstaviteľov

Hlava štátu sa nazdáva, že v súčasnej situácii je dobré, keď máme aj viacej, než len jediný plán.

slovakia

left justify in out

Prezidentka Zuzana Čaputová sa teší zo všetkých ľudí, ktorí sa snažia pristupovať ku koronavírusovej pandémii konštruktívne a prispievajú k tomu, že čo najskôr sa aj vďaka zodpovednosti budeme môcť vrátiť k životu, ktorý sme prežívali pred pandémiou. „Oceňujem každého, kto sa k riešeniu koronakrízy stavia konštruktívne,“ napísala hlava štátu na sociálnej sieti.

 

 

Hlavná veliteľka ozbrojených síl víta najnovšiu snahu dvojice ministrov Matovičovej vlády. „Oceňujem teda aj prístup ministrov hospodárstva a zdravotníctva a ich prácu, pretože podrobný a dlhodobejší plán v tejto situácii potrebujeme,“ dodala s tým, že načim sa poďakovať aj predstaviteľom vedeckej sféry, ktorí boli a sú nápomocní.

 

Nazdáva sa, že v žiadnom prípade nie je na škodu veci, ak existuje aj viac možností, z ktorých je následne možnosť rozhodovať sa v prospech riešenia náročnej situácie. „Je lepšie mať dva plány ako žiaden a ešte lepšie je mať jeden spoločný. O to je potrebné sa teraz usilovať,“ zdôraznila Zuzana Čaputová.

 

Okrem plánu Mareka Krajčího je tu aj semafor od podpredsedu vlády a ministra hospodárstva Richarda Sulíka, ktorý predstavil po tom, ako úlohu zostaviť plán, dostal od premiéra Igora Matoviča. Predsedovi vlády sa tento plán nepáči. V boji s pandémiou sú dôležité aj rúška a dezinfekčné gély. Kúpiť si ich môžete na stránke shop.netky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies