Doktor v obchode sledoval krvavé stopy, našiel dvoch dorezaných tínedžerov

NETKY.SK • 24 Január 2018, 10:47 • 2 min
Doktor v obchode sledoval krvavé stopy, našiel dvoch dorezaných tínedžerov

LUTON - Doktor Yasin Fatine v čase mimo služby nakupoval v obchodnom centre, keď si odrazu na zemi všimol krvavé stopy.

slovakia

left justify in out

Pred tým videl, ako policajt vybehol z Burger Kingu, no neprikladal situácii veľký význam. Až keď na zemi zbadal krvavé odtlačky topánok, uvedomil si, že niekto musí byť veľmi vážne zranený.

 

img

 

img

Foto: Doctor Yasin Fatine 

 

Nasledoval trasu s telesnou tekutinou 100 metrov a objavil dvoch dorezaných/pobodaných tínedžerov ležiacich v kaluži krvi. Ratovali ich štyria policajti. Chlapec, ktorý mal zranené predlaktie sa zdal byť v lepšom stave mimo ohrozenia života. Ten druhý však strácal vedomie a jeho rana na lýtku stále silno krvácala. Policajti nohu neobviazali príliš dobre. Mladý doktor (29) chlapcovi rýchlo urobil nový tlakový obväz a krvácanie spomalil. Potom skontroloval, či nemajú aj iné zranenia.

 

Sanitka ich potom previezla do nemocnice a obaja mládenci (17) prežili. Jeden z nich je obvinený z násilného správania a druhého na lôžku stráži polícia. Čo presne sa stalo, je predmetov vyšetrovania. Podľa predbežných informácií, nešlo o náhodný útok, ale chlapci sa poznali a kvôli niečomu sa pohádali.

 

Doktor útočníka na druhý deň navštívil. „Som rád, že sa zotavuješ. Ten incident mohol dopadnúť veľmi tragicky, musíme si vopred uvedomovať následky svojho konania,“ poradil mu.  

 

img

Doctor Yasin Fatine 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies