REPORTÁŽ: Milan Ondrík to dokázal! Ako prvý herec v boxe bez rukavíc porazil súpera a odnáša si cennú výhru

NETKY.SK • 6 Apríl 2024, 15:30 • 2 min
REPORTÁŽ: Milan Ondrík to dokázal! Ako prvý herec v boxe bez rukavíc porazil súpera a odnáša si cennú výhru

Známy divadelný a televízny herec Milan Ondrík v sobotu večer prepisoval históriu, keď sa ako prvý slovenský herec zúčastnil boxu bez rukavíc v nitrianskej organizácii Králi Ulice, kde si pripísal svoju prvú výhru. Čo sa v ringu stalo? Prečo sa zápas ukončil už v prvom kole a ako sa tesne po zápase cítil samotný Milan, ktorý pre Netky.sk poskytol jediný, exkluzívny rozhovor hneď potom, ako mu zagratulovala rodina a priatelia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Tak a je to tu. Doba kedy sa bojové športy konečne dostávajú na svetlo sveta a raketovo naberajú na popularite organizovaním rôznych eventov a zápasov, práve nastáva.

O niečom podobnom nás včera večer 5. apríla v Mestskej Športovej Hale v Nitre presvedčil aj už skoro 44-ročný známy herec Milan Ondrík, ktorý prijal jednu z najväčších životných výziev a postavil sa do slameného ringu proti skúsenejšiemu a mladšiemu Matúšovi Jančovičovi v pravidlách BKB (Bareknuckle Box, Box bez rukavíc).

 

Zaplnená hala burácala počas Milanovho nástupu a mohli sme tu stretnúť aj známych slovenských hercov akými sú napríklad Marián Miezga, Robert Jakab či legendárny Jožko Vajda s ktorými sa nám podarili zaujímavé rozhovory ktoré si budete môcť prečítať v ďalšom článku venovanému celej akcii Králi Ulice, kde sme vyspovedali aj Milanových trénerov ktorými sú Cyril Pažitný (majiteľ organizácie) a bývalý reprezentačný tréner a majster sveta v kickboxe Patrik Matejka, pôspobiaci v organizácii ako hlavný rozhodca.

Poďme však späť k zápasu ktorý začal už v úvode peknou výmenou z oboch strán, ked vyšší Matúš Jančovič vyštartoval po Milanovi, ktorý však na sériu úderov odpovedal vlastnými bombami a zatlačil Matúša, dokonca sa mu podarila ho trafiť peknou zadnou pravačkou a veru ktovie ako by to celé dopadlo keby si Matúš nešťastne nezranil rameno a zápas tak musel byt v prvom kole ukončení. 

Milan Ondrík tak získal svoje prvé víťazstvo a aj ked ho mrzel spôsob ukončenia, ako sám povedal redaktorovi Netky.sk hneď po zápase: Ja som sa veľmi neuveriteľne tesil na tento zápas , absolútne som si veril pretože som urobil prípravu , bolo mi jedno ako to dopadne, tešil som sa na výhru samozrejme ale myslel som si že keď ho prečítam  po prvých úderoch , čo som ho aj prečítal, tak viem ako naňho, ale veril som si. Som šťastný že to dopadlo víťazstvom aj keď hneď moja reakcia bola taká že ho dám čistou ranou, že ho dám na spodky.“

Po zápase si obaja súperi bratskí podali ruky, čo je aj gro celej organizácie. Sme predsa gentlemani no nie?

Či a kedy sa Milan chystá nastúpiť do ďalšieho zápasu sa dozviete z nášho rozhovoru, nezabudnite nás sledovať, prinesieme vám ešte veľa zaujímavých rozhovorov z celej akcie vrátane Mariňáka Fuča ktorý tiež nechýbal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Jan Jakub Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies