Dojímavý príbeh: Rodičia splnili synčekovi s nevyliečiteľnou chorobou posledné prianie

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 12:15 • 2 min
Dojímavý príbeh: Rodičia splnili synčekovi s nevyliečiteľnou chorobou posledné prianie

BRISTOL - Corey Edwards sa narodil s vrodenou srdcovou poruchou. Musel podstúpiť osem operácií, ktoré mu mali zachrániť život. Jeho rodičia Craig a Jemma boli zasnúbení, ale pre veľmi zlý zdravotný stav synčeka sa už nestihli zobrať. Chlapcovo najväčšie prianie bolo, aby sa zosobášili.

slovakia

left justify in out

Chlapcov zdravotný stav sa začal výrazne zhoršovať a museli ho hospitalizovať pre prechladnutie. Vtedy prišla od lekárov najhoršia správa. Ich synčekovi ostáva už len niekoľko dní života.

 

Nemocnica umožnila rodičom, aby splnili chlapcovo prianie. Svadobný obrad sa konal priamo na oddelení, kde ležal chlapec. Rodičia v svadobných šatách si vymenili obrúčky pri posteli Coreyho. “Vidieť jeho rozžiarenú tvár bol mojím najkrajším zážitkom živote. Som šťastný, že sme mu splnili jeho sen”, povedal šťastný otec Craig.

 

Aj keď rodičia Coreyho dúfali v zlepšenie jeho zdravotného stavu, niekoľko dní po svadbe v nemocnici v Bristole zomrel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies