DOJEMNÉ VIDEO: Bábätko na ultrazvuku zamávalo na svojich rodičov!

NETKY.SK • 12 Január 2018, 16:00 • 2 min
DOJEMNÉ VIDEO: Bábätko na ultrazvuku zamávalo na svojich rodičov!

Nastávajúca mamička Lucy Bearlyová a jej partner Stuart Barrett z anglického Thatchamu sa dočkali od svojho ešte nenarodeného bábätka veľkého prekvapenia. Počas jeho pozorovania za pomoci ultrazvuku sa totiž na svojich rodičov otočilo a zamávalo im.

slovakia

left justify in out

Dojemný moment zachytila kamera počas ultrazvukového vyšetrenia v 28. týždni tehotenstva, píše server Novinky.cz. Na záberoch je vidno, ako plod otáča hlavu smerom k svojim rodičom a svojou malou ručičkou na nich máva..

 

Pár bol z toho v šoku. "Ležala som na boku, takže som toho veľa nevidela. Stuart však náhle vykríkol, že vidí, ako na nás máva. Požiadali sme preto lekárku, aby video pretočila," povedala agentúre AP Bearlyová.

 

"Akonáhle sme sa pozreli znovu, bolo to jasné. Nielenže mával, ale ešte sa k nám aj otočil. Bolo to naozaj krásne, očividne to bude šoumen, ktorý si vyžaduje veľkú pozornosť," dodala.

 

"Ošetrujúca lekárka nám povedala, že nikdy nič podobného nevidela. Video sme už ukazovali veľa ľuďom a ich reakcie boli rozdielne. Polovici z nich to prišlo roztomilé a druhej polovici naopak veľmi desivé," uzavrel Barrett.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies