Do kín príde akciou nabitý thriller LÓVE 2. Pozrite si dych berúci teaser filmu!

NETKY.SK • 4 Apríl 2024, 14:30 • 2 min
Do kín príde akciou nabitý thriller LÓVE 2. Pozrite si dych berúci teaser filmu!

Už túto jeseň vtrhne do kín Lóve 2, akciou nabitý thriller režiséra Jakuba Kronera. Stretnete starých známych z jednotky Maťa (Michal Nemtuda), Veroniku (Kristína Svarinská) aj Tomáša (Jakub Gogál), ale rozhodne nečakajte sentimentálnu stretávku po desiatich rokoch. V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka (Night King z Hry o tróny).

slovakia

left justify in out

Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko - ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov.

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť skôr, než bude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť?

Prvá ochutnávka Lóve 2 v teaseri, čoskoro však toho bude viac. Oveľa viac! V kinách od 24. októbra vďaka distribučnej spoločnosti Continental film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Continental film
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies