REPORTÁŽ: Igor Matovič sa vyjadril k dôležitým otázkam po rokovaní vlády

NETKY.SK • 11 November 2020, 20:13 • 2 min
REPORTÁŽ: Igor Matovič sa vyjadril k dôležitým otázkam po rokovaní vlády

Predseda vlády Igor Matovič po dnešnom rokovaní vlády hovoril aj o snahe pomôcť prevádzkam, ale aj k ďalším otázkam súvisiacim s koronavírusom.

slovakia

left justify in out

 „Mrzí ma aj takéto skresľovanie informácií. Rozprávať o tom, že naozaj nie lekári, ale hocikto, čašník, barman, pomaly murár sa bude špárať ľuďom v nose, tak je to nepoctivé,“ povedal s tým, že očakáva od médií, že nebudú publikovať hoaxy.

 

 

Kritizoval aj jedného z koaličných partnerov a odporučil mu, aby chodil na krízový štáb a pandemickú komisiu. „Potom hovoril o tom, že tam sú bludy, nie sú žiadne dáta a on tam vôbec nebol,“ povedal s tým, že aj zástupcovia tohto koaličného partnera hlasovali za zavedenie 90-dňového núdzového stavu.

 

Po dnešnom rokovaní vlády tiež minister zdravotníctva Marek Krajčí informoval o tom, že vakcinácia proti COVID-19 bude bezplatná a dobrovoľná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies