Do Banskej Bystrice sa vrátil aj Zázrivec z Aston Villy

NETKY.SK • 9 Január 2015, 15:29 • 2 min
Do Banskej Bystrice sa vrátil aj Zázrivec z Aston Villy

BANSKÁ BYSTRICA - Do kádra po jeseni posledného tímu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Dukla Banská Bystrica sa vrátil Tomáš Zázrivec (nar. 16. júna 1996), ktorý pôsobil v mládežníckych tímoch anglického klubu Aston Villa z Birminghamu.

slovakia

left justify in out

"Po skončení hosťovaní sa pod Urpínom opäť predstavia Tomáš Fajčík, ktorý jeseň strávil vo Zvolene a Miroslav Gálik, ktorý hral v Rimavskej Sobote. Na skúšku z Badína prišiel útočník Ľubomír Wilwéber," informovala oficiálna internetová stránka "vojakov".

 

Jesennému kapitánovi tímu Branislavovi Ľuptákovi vypršal kontrakt a v súčasnosti sa pripravuje s Dunajskou Stredou. Hosťovanie sa skončilo aj Jozefovi Adámikovi, Petrovi Mazanovi, Michalovi Peňaškovi a na skúške v Senici je Jozef Dolný, ktorý bol v Dukle na hosťovaní z Tatrana Prešov. Na Štiavničkách už nebudú pokračovať ani českí legionári Petr Wojnar a Nicolas Šumský. Na skúške v pražskom klube Bohemians je stopér Patrik Vajda. Zmluvy sa skončili tiež útočníkovi Davidovi Střihavkovi a brankárovi Viktorovi Budinskému. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies