Dnes v Bratislave Tipos Aréna zažije Turnaj, aký na Slovensku ešte nebol! Fight Night Challenge 5 sa zapíše do histórie

NETKY.SK • 2 December 2023, 12:10 • 2 min
Dnes v Bratislave Tipos Aréna zažije Turnaj, aký na Slovensku ešte nebol! Fight Night Challenge 5 sa zapíše do histórie

Pred necelými dvoma rokmi štartoval Fight Night Challenge svoju púť svetom bojových športov. Organizácia ponúkla nezabudnuteľnú šou dvakrát v Brne, raz v Bratislave a po poslednej zastávke v Trnave sa opäť vracia do hlavného mesta. NTC Arénu však tentoraz vedenie vymenilo za Zimný štadión Ondreja Nepelu, vďaka čomu bude turnaj s poradovým číslom päť špeciálny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podujatie FNC 5 sa malo pôvodne konať vo vynovenom Národnom basketbalovom centre na Pasienkoch, ale záujem zo strany fanúšikov bol taký vehementný, že organizátori pristúpili k zmene dejiska. Druhý decembrový večer preto podstúpia celebrity i známe mená z bojovej scény výzvy v Tipos Aréne. 

„Bude to doposiaľ najdrahší, najkrajší aj najzaujímavejší event. Máme sa na čo tešiť a ja sám som na výkony bojovníkov zvedavý. Veľa lístkov neostalo, k dispozícii sú už iba posledné,“ povedal Attila Végh, legendárny MMA zápasník a zároveň jeden z hlavných mužov vo vedení organizácie.

 

 

 

Očakáva sa návšteva na úrovni 5-tisíc priaznivcov, vďaka čomu sa stane Fight Night Challenge 5 historicky najväčším boxerským podujatím na území Slovenska. Návštevníci sa okrem tucta atraktívnych meraní síl v ringu môžu tešiť takisto na skvelý sprievodný program. Zažiť jedinečnú atmosféru a sledovať v akcii mená ako Momo, Marcel Hossa, Strýco Filip, Fučo či Alex Cverna by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik. 
 
Posledné vstupenky k dispozícii v sieti predpredaj.sk. Turnaj je možné sledovať aj prostredníctvom PPV vďaka streamovacej platforme oktagon.tv. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Zdroj: Fight Night Challenge, Redakcia Netky.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies