Ivan Korčok je typickým prezliekačom kabátov. SMER - SSD hovorí jasne - ďakujeme, neprosíme!

NETKY.SK • 30 August 2023, 18:30 • 2 min
Ivan Korčok je typickým prezliekačom kabátov. SMER - SSD hovorí jasne - ďakujeme, neprosíme!

SMER – slovenská sociálna demokracia berie na vedomie informáciu, že p. Ivan Korčok mieni kandidovať v nasledujúcich prezidentských voľbách a želá mu v politickej súťaži, ktorej sa doteraz nikdy nezúčastnil, všetko dobré.

slovakia

left justify in out

Pán Ivan Korčok je žoldnier slúžiaci mnohým politickým stranám, od HZDS, SDKÚ, SMER – SSD až po poslušného ministra Igora Matoviča a svoje zahranično-politické postoje vždy prispôsoboval aktuálnej politickej situácii. Nikdy z neho nebude ani vlastenec ani človek schopný reprezentovať občanov SR bez ohľadu na ich politickú príslušnosť. Nakoniec už dnes, pri oznámení svojej kandidatúry, rovno zaútočil na najsilnejšiu politickú stranu SMER – SSD a jasne potvrdil, že jeho prvoradým cieľom v prípade zvolenia bude obhajoba záujmov Ukrajiny. Teda to, čo tak oduševnene presadzoval ako minister zahraničných vecí v neschopnej a protislovenskej Matovičovej vláde.
 

Sorosove mimovládne organizácie a médiá ponúkajú po Andrejovi Kiskovi Slovensku za prezidenta ďalšiu Zuzanu Čaputovú.  SMER – SSD hovorí veľmi jasne – ďakujeme, neprosíme! Hlavou štátu – Slovenskej republiky musí byť človek realizujúci suverénnu slovenskú zahraničnú politiku, bojujúci za mier a schopný odmietnuť cudzie záujmy poškodzujúce Slovensko. Pán Ivan Korčok nespĺňa ani jednu z týchto požiadaviek.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies