REPORTÁŽ Jozef Oklamčák menoval nových členov unikátneho zoskupenia Československý lev!

NETKY.SK • 10 Júl 2022, 18:00 • 2 min
REPORTÁŽ Jozef Oklamčák menoval nových členov unikátneho zoskupenia Československý lev!

Zoskupenie Československý lev prijímalo po dvoch rokoch nových členov! Šéf Levov, známy odborník na krásu a „krasológ“ Jozef Oklamčák prijal do svojich radov štyri známe osobnosti a menoval aj dvoch nových viceprezidentov! Pozrite si reportáž z exkluzívnej párty Levíc a Levov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

 

Československý lev je zoskupenie známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. Vo svojich radoch združuje majstrov Európy, majstrov sveta, olympijských víťazov, reprezentantov Českej a Slovenskej republiky, ale aj bývalého Československa, zo všetkých druhov športu. Členmi sú aj známi a úspešní herci, speváci, umelci a osobnosti kultúrneho a spoločenského života, ktorí vo svojej profesii dosahujú významné úspechy.  Po dvoch rokoch sa Lev rozrástol o štyroch členov.

 

 

img

 

„Stretávame sa po dlhšom čase, kvôli korone sme sa nevideli takmer rok. Medzi Levov sme prijali môjho dobrého kamaráta Jozefa Grondžáka, ktorý je z môjho pohľadu najlepší dizajnér a módny tvorca na Slovensku. Ďalej moju kamarátku Noru Krchňákovú a fotografa Ivana Medveďa. Novou členkou Leva sa stala aj Barbora Peschová, ktorá sa od 17-tich rokoch venuje misskám a modelkám a sama je nositeľkou mnohých titulov,“ prezradil Jozef Oklamčák.

Osobnosti pasovali za členov Leva výnimočným spôsobom. Obliekli ich do špeciálneho červeného trička a všetci ich vyobjímali!

 

img

 

„Je mi cťou byť v tejto spoločnosti, sú to samí zaujímaví ľudia, s ktorými sa stretávam. S Jožkom Oklamčákom spolupracujem už dlhší čas pri organizovaní Mistra. A keďže hľadám Mistrov a aj ich obliekam, tak sme v úzkom kontakte. Teším sa, že ma prijali medzi Levov,“ tešil sa Jozef Grondžák.  

 

Na spoločnom stretnutí vymenoval Československý lev aj dvoch nových viceprezidentov. Stali sa nimi lekárske kapacity Daniel KnappJuraj Štofko. Na párty Levov sa zišli Jana Hubinská, Marcella Molnárová, Vilam Fischer, Štefan Wimmer, spevák Ľubo Virág, odborník na kávu Oldo Holiš a mnohí ďalší.

 

img

 

 

„Ja ako levica, mne je strašne dobre. Pretože ja milujem mačkovité šelmy a som vlastne medzi nimi odmalička. Takže to, že som sa ocitla v područí Jožka Oklamčáka, ktorého tiež poznám odmalička, je presne tak, ako má byť,“ neskrývala radosť herečka Jana Hubinská.

 

img

 

„Ja sa ako levica cítim odjakživa, pretože som narodená v znamení leva. Ale som rada, že sa pred pár rokmi stala taká pekná vec, že ma Jožko Oklamčák pozval a vymenoval za členku Leva. Som veľmi rada v tejto spoločnosti, je tam veľa príjemných a múdrych ľudí,“ tešila sa Marcella Molnárová.

 

img

  Zľava: Daniel Knapp, Jozef Oklamčák, Oldo Holiš a Jozef Ivaška

 

Do tanca zaspievali nielen Janka Hubinská a Marcella Molnárová, ale aj otec a syn Ivaškovci, Viliam Fischer a Ľubo Virág. Po polnoci znela dokonca hitovka Načo pôjdem domov. Československý lev dáva za cieľ spájať ľudí a pomáhať im. A to sa mu opäť podarilo!

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ Film Prezidentka predstavila v Bratislave Aňa Geislerová, ktorá obdivuje našu hlavu štátu Zuzanu Čaputovú




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona