Dnes má premiéru nový videoklip Veroniky Nízlovej s názvom Nechám sa viesť

NETKY.SK • 7 August 2021, 16:59 • 2 min
Dnes má premiéru nový videoklip Veroniky Nízlovej s názvom Nechám sa viesť

Svadobná pieseň na mieru neveste? Nechám sa viesť od Vebi je presne takou. Každá nevesta si na prvý svadobný tanec veľmi pozorne vyberá skladbu, ktorá sa bude už navždy spájať s týmto výnimočným dňom. Odteraz už nemusíte hľadať, Vebi totiž s novou piesňou trafila klinček po hlavičke!

slovakia

left justify in out

Takáto skladba zvyčajne vystihuje vzťah novomanželov a ukrýva v sebe mnohokrát aj tajný odkaz, ktorý je jasný iba im dvom, prípadne je pre nich inak výnimočná. Andrea Lobotková, sestra slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Lobotku, takú skladbu dlho nevedela nájsť. Napokon ju dostala doslova na mieru od Veroniky Nízlovej. S manželom Tomášom Machálkom aj hlavnými postavami videoklipu ku skladbe Nechám sa viesť.

 

 

„Skladba je svadobným darom. Andrejka hľadala tú správnu skladbu a chcela, aby bola slovenská. Zdalo sa nám, že slovenských romantických skladieb je málo, tak sme sa s producentom Paul Project dohodli, že jej ju napíšeme,“ povedala Vebi. Andrea musela, podobne ako mnohé slovenské nevesty, svadbu trikrát preložiť, o to bola emotívnejšia.

 

img

 

„V deň D som skladbu Nechám sa viesť odspievala spolu so sestrou Danielou a aj sme si poplakali.“ 

 

Možno vás zaujme: REPORTÁŽ: Reggae v podaní Dominiky Mirgovej a špeciálneho hosťa! Uhádnete, o koho ide?

 

„Ďakujeme za prekvapenie na svadbe, krajšiu pieseň pri našom prvom spoločnom tanci sme si nemohli ani priať Sme radi, že nás vystihol text a že budeme mať spomienku do konca života,“ povedala nevesta Andrea Lobotková.

 

Oficiálny videoklip k skladbe nakrúcali v Trenčíne a okrem dohodnutých predstaviteľov Vebi, Andrea a Tomáša, sa ho zúčastnili aj dve náhodné bytosti. „Priplávali k nám dve nádherné labute, ktoré ma celý čas nasledovali a nakoniec som im aj poďakovala. Bolo to milé.“ povedala Vebi. Réžiu a kameru mali v rukách Lucia Brezianska a Matej Salat, ktorí sa venujú tvorbe svadobných videí.

 

imgimg

 

Novinka od Vebi je romantickým vyznaním lásky, ktoré vzniklo v spolupráci Vebi, Paul Project a Overground Art. Od uvedenia skladby je už nejaký čas dostupná na streamovacích službách a viaceré nevesty prostredníctvom sociálnych sietí potvrdili, že aj v ich prípade si zvolili skladbu Nechám sa viesť ako úvodný svadobný tanec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies