Detské leto v krajskej knižnici ponúka súťaže, hry i kvízy

NETKY.SK • 9 August 2010, 13:18 • 2 min
Detské leto v krajskej knižnici ponúka súťaže, hry i kvízy

Detské leto v krajskej knižnici ponúka súťaže, hry i kvízy

slovakia

left justify in out

Súťaže, hry a kvízy pripravila pre deti v auguste Krajská knižnica v Žiline v rámci podujatia Detské leto v knižnici.
Podľa koordinátorky kultúrno-výchovnej činnosti krajskej knižnice Jany Šedíkovej môžu chlapci a dievčatá prísť do knižnice každý pracovný deň od 13. do 15. hodiny. „S knihovníčkami môžu stráviť čas napríklad v tvorivých dielňach. Alebo v Knižnej ambulancii si dieťa môže opraviť jednu poškodenú knižku. V programe máme aj zážitkové čítanie Maťka a Kubka a každý utorok sa hrá od 14. do 16. hodiny šach s Jožkom. Ku koncu prázdnin máme témy ako Prázdninový cestovateľ - čo zažili deti cez prázdniny, športové hry, budeme hľadať superstar či talenty,“ informovala Šedíková.
Doplnila, že deti môžu stráviť čas aj v Literárnom parčíku za knižnicou. „Okrem letnej čitárne, ktorá funguje každý pracovný deň od 10. hodiny do 17.30 a sú v nej sprístupnené periodiká širokej verejnosti, sa môžu zahrať v rámci detského leta alebo len tak,“ skonštatovala Šedíková.
Detské leto v knižnici je určené pre chlapcov a dievčatá registrovaných v Krajskej knižnici v Žiline. Deti do desať rokov majú bezplatné zápisné, detváky od desiatich rokov platia na jeden rok jedno euro.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies