Dempsey bude hrať aj so zlomeným nosom

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 09:46 • 2 min
Dempsey bude hrať aj so zlomeným nosom

SAO PAULO - Americká futbalová federácia informovala, že kapitán národného tímu Clint Dempsey bude môcť nastúpiť v nedeľňajšom stretnutí na majstrovstvách sveta proti Portugalsku napriek zlomenému nosu. Hovorca amerického tímu Michael Kammarman však nešpecifikoval, či Dempsey bude potrebovať aj ochrannú masku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník skóroval v pondelkovom zápase proti Ghane (2:1) na šampionáte v Brazílii už po 30 sekundách hry, ale v 33. min vyšiel zo súboja s Johnom Boyem zakrvavený po zásahu do tváre v snahe o hlavičku. 

Ďalší útočník Jozy Altidore a obranca Matt Besler, ktorí nedohrali pre svalové problémy, absolvovali v utorok vyšetrenia. Altidore si zranil ľavú nohu v polovici úvodnej štyridsaťpätminútovky, Beslera vystriedali pre bolesti v pravej nohe po prvom polčase. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies