V Inchebe sa začal medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour

NETKY.SK • 20 Apríl 2023, 09:05 • 2 min
V Inchebe sa začal medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour

BRATISLAVA - V Bratislave sa vo štvrtok začali veľtrhy cestovania a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro, ktoré bude sprevádzať bratislavský Autosalon. Podujatia, ktoré sa konajú v areáli Incheba Expo, potrvajú do nedele 23. apríla.

slovakia

left justify in out

Návštevníci budú môcť spoznať tipy na dovolenky a relax, gastronomické trendy či automobilové novinky. Medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour bude zameraný na cestovateľské zážitky, zaujímavé turistické destinácie či inšpirácie na cestovateľské dobrodružstvá. Na návštevníkov čaká viac ako 50 vystavovateľov z ôsmich krajín (Slovensko, Česko, Chorvátsko, Litva, Maďarsko, Maroko, Poľsko, Rakúsko), najmä z organizácií cestovného ruchu či cestovných kancelárií.

 

Slovenskí vystavovatelia sa sústredia najmä na prezentáciu kúpeľov (Brusno, Trenčianske Teplice, Turčianske Teplice, Lúčky, Sliač). Spoločne s veľtrhom cestovného ruchu sa bude konať aj veľtrh gastronómie Danubius Gastro, ktorý predstaví vybavenie pre segment hotelov, reštaurácií a kaviarní, najmä chladiacu a mraziacu techniku a kontajnery, pekárske pece a nábytok do gastroprevádzok, a gastronomické trendy. Bratislavský Autosalon zasa prinesie automobilové novinky, výstavné premiéry a prehliadku karavanov. Všetky tri podujatia je možné navštíviť na základe jednej vstupenky, a to v cene ôsmich eur. Podujatia potrvajú až do nedele. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies