Ako z kriminálky: Slovenská polícia zachránila zviazanú a unesenú ženu!

NETKY.SK • 25 Apríl 2019, 06:52 • 2 min
Ako z kriminálky: Slovenská polícia zachránila zviazanú a unesenú ženu!

MICHALOVCE - Na východe Slovenska sa odohral neuveriteľný prípad, policajti za pomoci služobných psov vypátrali unesenú ženu, našli ju zviazanú!

slovakia

left justify in out

Pri obci Senné, v okrese Michalovce, sa odohrala situácia doslova ako vystrihnutá zo seriálu Komisár Rex. Polícia totiž dostala informáciu o dopravnej nehode, ktorá sa tu mala uskutočniť v stredu ráno okolo 6:00. Keď však hliadka dorazila na miesto, havarované auto našla prázdne. "Hliadka našla vozidlo opustené, preto začala ihneď pátrať po vodičke, ktorá ho mala šoférovať. Hrozilo, že v šoku odišla preč," uviedla polícia.

 

img

 

Policajti neúnavne hľadali akékoľvek stopy, ktoré by k nájdeniu šoférky mohli dopomôcť, využili na to dokonca aj služobných psov. Spočiatku sa im však nedarilo. Až neskôr objavili pri družstve v Suchom podozrivé auto. "V ňom sa mal nachádzať páchateľ a hľadaná žena. Keďže mal byť muž ozbrojený, hliadka si obliekla nepriestrelné vesty," priblížila polícia.

 

Do akcie následne nasadili aj psov. Prvý z nich – Bart, ozbrojeného muža vytiahol z auta, druhý pes Black ho „istil“. Páchateľa polícia zadržala a momentálne ho vypočúva. "Prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme až keď to procesná situácia dovolí. Vďaka rýchlemu zásahu policajtov sa žene nič nestalo. V poslednej chvíli jej zachránili život," dodali policajti.

 

img

 

Na akcii sa podieľali policajti odboru služobnej kynológie z Michaloviec, poriadkoví policajti z Michaloviec i Strážskeho a michalovskí kriminalisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies