Liam Payne uviedol, že narodenie syna mu „zničilo“ vzťah s bývalou priateľkou

NETKY.SK • 1 Jún 2022, 17:56 • 2 min
Liam Payne uviedol, že narodenie syna mu „zničilo“ vzťah s bývalou priateľkou

Liam Payne v jednom zo svojich zatiaľ najúprimnejších rozhovorov porozprával o svojej skúsenosti, že sa stal otcom vo veľmi mladom veku. Tiež upresnil dôvody, pre ktoré sa rozišiel s Cheryl.

slovakia

left justify in out

Liam Payne  uviedol, že narodenie syna  Beara, ktorého má  s bývalou priateľkou Cheryl „zničilo ich vzťah – ale z tých správnych dôvodov“.

Hviezda Girls Aloud (38) porodila syna v roku 2017, keď boli s Liamom (28) stále spolu. V tom čase mal Liam len 23 rokov a podrobne popísal, ako sa snažil vyrovnať so skutočnosťou, že sa stane otcom. Bývalý spevák skupiny One Direction úprimne prehovoril v podcaste Impaulsive amerického YouTubera Logana Paula. 


O rozpade svojho dvojročného vzťahu s Cheryl povedal: „Aby som bol k tebe úprimný, v tom bode to zničilo vzťah – ale zo všetkých správnych dôvodov. Bol som taký nadšený, že sa narodil, že som sa skutočne bál, či ho budem dostatočne milovať."

 

img

 

Odhalil však, že to bolo aj desivé, pretože Cheryl po pôrode „celkom dosť krvácala“. To znamenalo, že musela odpočívať počas prvého dňa a Liam sa musel o malého synčeka postarať takmer úplne sám.  „Bol som to iba ja a malé dieťa v izbe, musel som sa zbaviť pochybností, no nakoniec to bola zábava,“ povedal.

 

Len rok po Bearovom narodení Liam a Cheryl oznámili, že sa rozišli. V tom čase vydali spoločné stanovisko, v ktorom uviedli: „S ľútosťou oznamujeme, že ideme každý svojou cestou. Stále k sebe prechovávame veľa lásky, pretože sme rodina. Syn je náš svet a my vás žiadame, aby ste rešpektovali predovšetkým jeho právo na súkromie, keď nás s ním uvidíte spoločne." 

 

img

 

Bear má dnes už päť rokov a chodí do školy, ale rodičia nikdy verejnosti neukázali jeho tvár. Pri rozhovore o vzťahu so synom Liam uviedol, že ho vozí do školy raz alebo dvakrát týždenne. A tiež dodal, že je to tá najlepšia vec. Taktiež uviedol, že vzťah, ktorý majú teraz s Cheryl sa len prehĺbil „Rozišli sme sa s nejakého dôvodu a teraz mám plnú kontrolu nad svojim životom. Môžem robiť to, čo ma baví a ja viem, že je o môjho syna dobre postarané. Cheryl je skvelá matka." 

 

Keď Liam hovoril o dedičstve, ktoré chce zanechať svojmu synovi, keď vyrastie, povedal, že jeho život je teraz celý len o Bearovi.
Môj život je teraz jeho. Moje peniaze sú jeho. Mám niekoľko spoločností, ktoré môže viesť, ak bude jedného dňa chcieť, alebo ich môže  predať – ale momentálne má len päť, takže máme pred sebou dlhú cestu.“

 

img

 

Liamov najväčší strach je, že keď bude Bear starší, bude chcieť nasledovať svojich slávnych rodičov do  „zábavného priemyslu". 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona