Davis Cupe: Mečíř : Dôležité je, aby naši hrali v pohode, aby nás súper nezaskočil

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 14:29 • 2 min
Davis Cupe: Mečíř : Dôležité je, aby naši hrali v pohode, aby nás súper nezaskočil

BUDAPEŠŤ - Kapitán slovenského daviscupového tímu Miloslav Mečíř na prvej budapeštianskej tlačovej konferencii pred duelom proti Maďarsku zopakoval, že ho prekvapilo marcové víťazstvo domáceho tímu nad Izraelom.

slovakia

left justify in out

"Poznáme maďarských hráčov z turnajov, ale zápasy v Davis Cupe sú celkom iné. Center v Europa Tennis Centre v Budapešti je pripravený perfektne, čo sa týka povrchu, výbehov i hľadiska. Dôležité je, aby naši hrali v pohode, a aby nás súper nezaskočil. Želám si, aby hráči zopakovali turnajové výsledky proti Maďarom. Zatiaľ som nemal dosť času pozrieť si hráčov súpera," povedal Mečíř pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu.

 

Andrej Martin jednoznačne deklaroval, že Slováci prišli do Budapešti vyhrať. Líder domácich Márton Fucsovics na margo slovenskej jednotky uviedol: "Andrej je dobrý tenista, podľa mňa nastúpi v dvojhrách aj vo štvorhre. Prvý deň bude pre neho náročný, keď sa stretne s Péterom Nagyom. Péter by opäť mohol prekvapiť," povedal Fucsovics, ktorý ťahá v Davisovom pohári 11-zápasovú víťaznú sériu a najmä v domácom prostredí je veľkou oporou.

 

Maďarský kapitán Zoltán Kuhárszky tvrdí, že jeho zverenci sú vo forme. "Márton Fucsovics má najlepšiu antukovú sezónu, je to jeho povrch. Slováci sú však vysokí favoriti," prízvukoval šéf maďarskej daviscupovej lavičky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies