Ďalší návrat? Ferguson sa stretol s bývalým brankárom United, Van der Sarom

NETKY.SK • 16 Február 2012, 00:37 • 2 min
Ďalší návrat? Ferguson sa stretol s bývalým brankárom United, Van der Sarom

Ďalší návrat? Ferguson sa stretol s bývalým brankárom United, Van der Sarom

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - V Premier League je v posledných mesiacov čoraz viac v móde comeback hráčov po ukončení profesionálnej kariéry. Svedčia o tom navrátilci ako Paul Scholes, Thierry Henry, Robbie Keane a či dokonca aj Landon Donovan.

Ale je to práve Manchester United, ktorý púta pozornosť médií, keďže Sir Alex Ferguson sa obracia na svojich bývalých starých hráčov, aby sa pripojili znovu k tímu.
Prvým hráčom, ktorý sa vrátil na trávnik, bol Paul Scholes, keď sa dohodol so svojím starým zamestnávateľom na zmluve do konca sezóny. Nasledoval ho Ryan Giggs, ktorý podpísal novú jednoročnú zmluvu.

A zdá sa, sa brankársky nováčik David De Gea, ktorý sa stále trápi medzi troma tyčami, bude ďalším, ktorého nahradí staro-nový hráč, keď Ferguson chystá ďalší nájazd na „domov dôchodcov“.
Pred zápasom Európskej ligy, Manchestru United proti Ajaxu Amsterdam, bol Ferguson prichytený, ako hovoril s bývalým brankárom Red Devils a Ajaxu, Edwinom van der Sarom, počas tréningu v Amsterdam Aréne.

21-ročný Španiel si ale nateraz môže vydýchnuť, lebo 41-ročný Holanďan sa nechystá v blízkej budúcnosti opäť navliecť brankárske rukavice.

Holanďan pripúšťa, že mu futbal chýba, ale rozhodol sa, že sa nevráti - zatiaľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies